Gandum Ikan Jerami Gigi Dipilih Gigi Floss Gigi
  • Air ProGandum Ikan Jerami Gigi Dipilih Gigi Floss Gigi
  • Air ProGandum Ikan Jerami Gigi Dipilih Gigi Floss Gigi

Gandum Ikan Jerami Gigi Dipilih Gigi Floss Gigi

Kita nyediakake Gigi Rami Ikan Straw Gandum. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Gandum Ikan Jerami Gandum Gigi Gigi Gigi Dipilih

Wheat Straw Fish Children Dental Floss Tooth Picks

Kita nyediakake Gigi Rami Ikan Straw Gandum. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1.Pengenalan Anak Ikan Sedotan Gandum Dipilih Gigi Floss Gigi

Apa Gigi Gigi Sikat Gigi Gigi Ikan Gandum Gandum luwih apik tinimbang flos? Sanajan iki kepenak, jupuk gandum ora efektif kaya flos biasa. Jupuk Gigi Ikan Straw Gandum, sampeyan ora ngidini sampeyan nggayuh kabeh sudhut sing bisa ditindakake benang benang supaya sampeyan ora bisa ngresiki untune kanthi efektif. Disaranake floss biasa, nanging pilihan floss luwih apik tinimbang kesehatan oral apa-apa.

2.Parameter (Spesifikasi) Jupuk Gigi Ikan Straw Gandum

Jeneng barang GT0044D-2 Ikan Jerami Gandum Dipilih Pabrik Gigi Floss Gigi
Materi Bahan saka floss: UHMWPE
Bahan gagang: Jerami gandum + PP
Werna Putih, Jambon, Biru utawa Khusus
MOQ 10000 Paket
Kemasan 20 pilihan saben tas ritsleting sing dicithak, 50pick per pp box utawa disesuaikan

3.Fitur lan Aplikasi Jupuk Gigi Ikan Straw Gandum

Coklat Gigi Sikat Gigi Gandum Ikan Gandum minangka alat plastik cilik kanthi ujung lengkung sing ngemot flos gigi. Lan ana bonusâ € ”pucuk floss ing sisih liyane nampilake pilihan plastik cilik sing bisa digunakake tinimbang tusuk gigi kayu kanggo mbusak partikel panganan gedhe sing bisa kejiret ing garis permen karet utawa ing antarane untu.

4. Rincian Anak-anak Ikan Sedotan Gandum Dipilih Gigi Floss Gigi

Wheat Straw Fish Children Dental Floss Tooth Picks Wheat Straw Fish Children Dental Floss Tooth Picks Wheat Straw Fish Children Dental Floss Tooth Picks

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

Wheat Straw Fish Children Dental Floss Tooth Picks Wheat Straw Fish Children Dental Floss Tooth Picks

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan.

Wheat Straw Fish Children Dental Floss Tooth Picks Wheat Straw Fish Children Dental Floss Tooth Picks

7. FAQ

Q1 "Yen OEM / ODM kasedhiya?
A1 Ya, OEM / ODM kasedhiya. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "Q4" Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "

Tags Panas: Gandum Ikan Jerami Gandum Dipilih Gigi Floss Gigi, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, China, Diskon ing China, Diskon, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Rega, Quotation, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.