Paket Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Fos Plastik Plastik Flaw
  • Air ProPaket Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Fos Plastik Plastik Flaw
  • Air ProPaket Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Fos Plastik Plastik Flaw
  • Air ProPaket Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Fos Plastik Plastik Flaw
  • Air ProPaket Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Fos Plastik Plastik Flaw

Paket Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Fos Plastik Plastik Flaw

Kita nyuplai Paket Plastik Plastik Gandum Plastik Gandum Straw. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Paket Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Fos Plastik Plastik Flaw

Wheat Straw Dental Floss Pick Plastic Free Package

Kita nyuplai Paket Plastik Plastik Gandum Plastik Gandum Straw. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1.Pengenalan Paket Plastik Plastik Plastik Plastik Plancongan Plastik Plastik Floss

Apa pilihan floss luwih apik tinimbang floss? Sanajan iki bisa digunakake, floss picks ora efektif kaya floss biasa. Pilihan floss ora ngidini sampeyan nggayuh kabeh sudhut sing bisa ditindakake benang benang supaya sampeyan ora bisa ngresiki untu kanthi efektif. Disaranake floss biasa, nanging pilihan floss luwih apik tinimbang kesehatan oral apa-apa.

2.Parameter (Spesifikasi) Paket Gandum Plastik Plastik Gigi Plancongan Gandum

Jeneng barang Paket Gratis Plastik Plastik Gandum Gandum GT0511D
Materi Bahan saka floss: UHMWPE
Bahan gagang: Jerami Gandum + PP
Werna Putih, Jambon, Biru utawa Khusus
MOQ 20000 Paket
Liyane Roso: tanpa
Lapisan benang: tanpa
Kemasan 20/36 / 40/60 saben tas kraft sing dicithak

3.Fitur lan Aplikasi Paket Plastik Plastik Plastik Plastik Plastik Fos Plastik

Pilihan floss gigi minangka alat plastik cilik kanthi ujung lengkung sing ngemot sepotong benang gigi. Lan ana bonusâ € ”pucuk floss ing sisih liyane nampilake pilihan plastik cilik sing bisa digunakake tinimbang tusuk gigi kayu kanggo mbusak partikel panganan gedhe sing bisa kejiret ing garis permen karet utawa ing antarane untu.

4. Rincian Paket Gandum Plastik Gigi Plastik Pilih Paket Gratis Plastik

Wheat Straw Dental Floss Pick Plastic Free Package Wheat Straw Dental Floss Pick Plastic Free Package Wheat Straw Dental Floss Pick Plastic Free Package Wheat Straw Dental Floss Pick Plastic Free Package Wheat Straw Dental Floss Pick Plastic Free Package

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

Wheat Straw Dental Floss Pick Plastic Free Package Wheat Straw Dental Floss Pick Plastic Free Package

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan.

Wheat Straw Dental Floss Pick Plastic Free Package Wheat Straw Dental Floss Pick Plastic Free Package

7. FAQ

Q1 "Yen OEM / ODM kasedhiya?
A1 Ya, OEM / ODM kasedhiya. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "

Tags Panas: Paket Plastik Plastik Gandum Plastik Gandum, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, China, Digawe ing China, Diskon, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.