USB Charger Oral Irrigator Portable Water Flosser Teeth Cleaner IPX7 Waterproof Water Flossing
  • Air ProUSB Charger Oral Irrigator Portable Water Flosser Teeth Cleaner IPX7 Waterproof Water Flossing
  • Air ProUSB Charger Oral Irrigator Portable Water Flosser Teeth Cleaner IPX7 Waterproof Water Flossing
  • Air ProUSB Charger Oral Irrigator Portable Water Flosser Teeth Cleaner IPX7 Waterproof Water Flossing

USB Charger Oral Irrigator Portable Water Flosser Teeth Cleaner IPX7 Waterproof Water Flossing

We supply USB Charger Oral Irrigator Portable Water Flosser Teeth Cleaner IPX7 Waterproof Water Flossing. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

USB Charger Oral Irrigator Portable Water Flosser Teeth Cleaner IPX7 Waterproof Water Flossing

USB Charger Oral Irrigator Portable Water Flosser Teeth Cleaner IPX7 Waterproof Water Flossing

We supply USB Charger Oral Irrigator Portable Water Flosser Teeth Cleaner IPX7 Waterproof Water Flossing. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1. Pambuka USB Charger Oral Irrigator Portable Water Flosser Teeth Cleaner IPX7 Waterproof Water Flossing

Pilihan banyu bisa mbantu nyingkirake partikel panganan saka untu lan bisa uga nyuda pendarahan lan penyakit permen karet ”, nanging umume ora dianggep minangka sulih kanggo nyikat lan flossing. Umume ora mbusak film lan tondo pengeling eling ing untu, nanging bisa mbantu nyuda bakteri sanajan ing ngisor garis permen karet.

2.Parameter (Spesifikasi) USB Charger Oral Irrigator Portable Water Flosser Teeth Cleaner IPX7 Waterproof Water Flossing

Jeneng barang GT0906C USB Charger Oral Irrigator Water Flosser Water Cleaner Gigi Cleaner IPX7 Waterproof Water Flossing
Materi ABS
Werna Minangka foto / Customized
MOQ 2000 Paket

3. Fitur lan Aplikasi USB Charger Oral Irrigator Water Flosser Water Cleaner Gigi Cleaner IPX7 Waterproof Water Flossing

WaterPik efektif banget, lan malah luwih efektif tinimbang benang benang, nyuda gingivitis, nyuda perdarahan gingiva, lan ngilangi plak. Uga bisa ngresiki luwih jero menyang kanthong periodontal tinimbang kaleng.

4. Rincian USB Charger Oral Irrigator Water Flosser Water Gigi Cleaner IPX7 Waterproof Water Flossing

USB Charger Oral Irrigator Portable Water Flosser Teeth Cleaner IPX7 Waterproof Water Flossing

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

USB Charger Oral Irrigator Portable Water Flosser Teeth Cleaner IPX7 Waterproof Water Flossing USB Charger Oral Irrigator Portable Water Flosser Teeth Cleaner IPX7 Waterproof Water FlossingUSB Charger Oral Irrigator Portable Water Flosser Teeth Cleaner IPX7 Waterproof Water Flossing

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan

USB Charger Oral Irrigator Portable Water Flosser Teeth Cleaner IPX7 Waterproof Water Flossing USB Charger Oral Irrigator Portable Water Flosser Teeth Cleaner IPX7 Waterproof Water Flossing

7. FAQ

Q1 "Yen OEM / ODM kasedhiya?
A1 Ya, OEM / ODM kasedhiya. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "

Tags Panas: USB Charger Oral Irrigator Water Flosser Water Gigi Cleaner IPX7 Waterproof Water Flossing, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, China, Digawe ing China, Diskon, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, FDA, ISO9001 , SGS, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.