UHMWPE Utas Wong Utas Pilihan Gosok Gigi
  • Air ProUHMWPE Utas Wong Utas Pilihan Gosok Gigi
  • Air ProUHMWPE Utas Wong Utas Pilihan Gosok Gigi
  • Air ProUHMWPE Utas Wong Utas Pilihan Gosok Gigi

UHMWPE Utas Wong Utas Pilihan Gosok Gigi

Kita nyuplai UHMWPE Utas Wong Utas Pilihan Gosok Gigi. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

UHMWPE Utas Wong Utas Pilihan Gosok Gigi

UHMWPE Thread Adults Dental Floss Pick

Kita nyuplai UHMWPE Utas Wong Utas Pilihan Gosok Gigi. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1.Pengantar Pilihan Ujung Utas Utas UHMWPE

Apa UHMWPE Utas Wong Tuwung Gosong Pilihan luwih apik tinimbang flos? Nalika iki bisa uga trep, pilihan flos ora efektif kaya flos biasa. Pilihan floss ora ngidini sampeyan nggayuh kabeh sudhut sing bisa ditindakake benang benang supaya sampeyan ora bisa ngresiki untu kanthi efektif. Disaranake floss biasa, nanging pilihan floss luwih apik tinimbang kesehatan oral apa-apa.

2.Parameter (Spesifikasi) UHMWPE Utas Wong Utas Pilihan Flos Gigi

Jeneng barang GT0514D UHMWPE Utas Wong Utas Pilihan Gosok Gigi
Materi Bahan saka floss: UHMWPE
Bahan gagang: PS
Werna Putih, Jambon, Biru utawa Khusus
MOQ 10000 Paket
Liyane Roso: tanpa
Lapisan benang: tanpa
Kemasan 36/50/75 njupuk saben tas ritsleting sing dicithak utawa disesuaikan

3.Fitur lan Aplikasi UHMWPE Utas Wong Utas Pilihan Flos

Pilihan Umbung Utas UHMWPE Utas Kanggo Piranti Plastik minangka alat plastik cilik kanthi pucuk sudhut mlengkung sing ngemot flos untu. Lan ana bonusâ € ”pucuk floss ing sisih liyane nampilake pilihan plastik cilik sing bisa digunakake tinimbang tusuk gigi kayu kanggo mbusak partikel panganan gedhe sing bisa kejiret ing garis permen karet utawa ing antarane untu.

4. Rincian Pilihan UHMWPE Utas Kanggo Plos Gigi

UHMWPE Thread Adults Dental Floss Pick UHMWPE Thread Adults Dental Floss Pick UHMWPE Thread Adults Dental Floss Pick UHMWPE Thread Adults Dental Floss Pick UHMWPE Thread Adults Dental Floss Pick UHMWPE Thread Adults Dental Floss Pick UHMWPE Thread Adults Dental Floss Pick

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

UHMWPE Thread Adults Dental Floss Pick UHMWPE Thread Adults Dental Floss Pick

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan.

UHMWPE Thread Adults Dental Floss Pick UHMWPE Thread Adults Dental Floss Pick

7. FAQ

Q1 "Yen OEM / ODM kasedhiya?
A1 Ya, OEM / ODM kasedhiya. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "

Tags Panas: Utas UHMWPE Wong Utas Pilih Floss Gigi, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, China, Diskon ing China, Diskon, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Rega, Quotation, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.