Pilihan Kancing Gigi String Kembar
  • Air ProPilihan Kancing Gigi String Kembar
  • Air ProPilihan Kancing Gigi String Kembar
  • Air ProPilihan Kancing Gigi String Kembar
  • Air ProPilihan Kancing Gigi String Kembar

Pilihan Kancing Gigi String Kembar

Kita nyuplai Sampel Gratis Akeh Kancing Geser Gigi. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Sampel Kembar Grosir Akeh Gigi Pilih Sampel Gratis

Twin Strings Dental Floss Pick

Kita nyuplai Sampel Gratis Akeh Kancing Geser Gigi. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1. Pambuka Pick Kancing Gigi String Kembar

Apa Kancing Gigi Gigi String Kembar luwih apik tinimbang flos? Sanajan iki kepenak, pilihan flos ora efektif kaya flos biasa. Pilihan Kancing Gigi Gigi Kembar ora ngidini sampeyan tekan kabeh sudhut sing bisa ditindakake benang benang supaya sampeyan ora bisa ngresiki untune kanthi efektif. Disaranake floss biasa, nanging pilihan floss luwih apik tinimbang kesehatan oral apa-apa.

2.Parameter (Spesifikasi) Pilihan Kancing Gigi String Kembar

Jeneng barang GT0660D String Twin Bulk Dental Floss Pilih Sampel Gratis
Materi Bahan saka floss: UHMWPE
Bahan gagang: PS
Werna Putih, Jambon, Biru utawa Khusus
MOQ 10000 Paket
Liyane Roso: tanpa
Lapisan benang: tanpa
Kemasan Ing tas PE / Kertas utawa khusus

3.Fitur lan Aplikasi Milih Floss Dental Kembar

Pilihan floss gigi minangka alat plastik cilik kanthi ujung lengkung sing ngemot sepotong benang gigi. Lan ana bonusâ € ”pucuk floss ing sisih liyane nampilake pilihan plastik cilik sing bisa digunakake tinimbang tusuk gigi kayu kanggo mbusak partikel panganan gedhe sing bisa kejiret ing garis permen karet utawa ing antarane untu.

4. Rincian Pilihan Kancing Gigi String Kembar

Twin Strings Dental Floss Pick Twin Strings Dental Floss Pick Twin Strings Dental Floss Pick Twin Strings Dental Floss Pick Twin Strings Dental Floss Pick Twin Strings Dental Floss Pick Twin Strings Dental Floss Pick Twin Strings Dental Floss Pick Twin Strings Dental Floss Pick

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

Twin Strings Dental Floss Pick Twin Strings Dental Floss Pick

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan.

Twin Strings Dental Floss Pick Twin Strings Dental Floss Pick

7. FAQ

Q1 "Yen OEM / ODM kasedhiya?
A1 Ya, OEM / ODM kasedhiya. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "

Tags Panas: Pilihan Gigi Gigi String Kembar, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, China, Digawe ing China, Diskon, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.