Tpe Karet Interdental Lembut Nyilih Panganan Kelas Ps
  • Air ProTpe Karet Interdental Lembut Nyilih Panganan Kelas Ps
  • Air ProTpe Karet Interdental Lembut Nyilih Panganan Kelas Ps
  • Air ProTpe Karet Interdental Lembut Nyilih Panganan Kelas Ps
  • Air ProTpe Karet Interdental Lembut Nyilih Panganan Kelas Ps
  • Air ProTpe Karet Interdental Lembut Nyilih Panganan Kelas Ps
  • Air ProTpe Karet Interdental Lembut Nyilih Panganan Kelas Ps
  • Air ProTpe Karet Interdental Lembut Nyilih Panganan Kelas Ps

Tpe Karet Interdental Lembut Nyilih Panganan Kelas Ps

Kita nyuplai Tpe Rubber Soft Interdental Picks Food grade Ps. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Tpe Karet Interdental Lembut Nyilih Panganan Kelas Ps

Tpe Rubber Soft Interdental Picks Food Grade Ps

Kita nyuplai Tpe Rubber Soft Interdental Picks Food grade Ps. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1.Pengantar Tpe Karet Interdental Lembut Pilih Bahan Panganan Ps

PEMBERSIH ANTARA-GIGI sing FLEKSIBLE: Nyambung Flex Soft-Picks duwe bulu karet sing fleksibel lan nyaman sing gampang dipasang ing antarane untu kanggo mbusak plak, ngilangi permen karet panganan & pijet ing endi sikat gigi ora bisa digayuh. GAMPANG GAMPANG GAMPANG: Gagang karet ngidini perusahaan genggeman kanggo nambah kenyamanan lan kontrol sing luwih apik sajrone reresik. Ujung tapered iku paling apik kanggo ngresiki ruangan sing luwih cilik lan luwih jembar. KANGGO KASUS ON-THE-GO: Soft-Picks Comfort Flex kompak, entheng, gampang dilebokake ing kanthong utawa dompet, lan nggawa barang sing langsing kasus Ayo nggawa sampeyan ing endi wae sing butuh reresik untu sing cepet.

2.Parameter (Spesifikasi) Pilihan Karet Interdental Karet Tpe Kelas Ps

Jeneng barang GT0502D Tpe Rubber Soft Interdental Panganan Bahan Kelas Ps
Materi Materi kothak: PP
Materi OraPik: Bahan panganan PP + TPE
Werna Putih, Jambon, Biru utawa Khusus
Ukuran OraPik 4,9 (L) * 0,7 (D) cm
MOQ 10000 Paket
Kemasan 40 pcs saben kothak portebel, banjur ing kertu blister

3.Fitur lan Aplikasi Bahan Bakar Tpe Karet Interdental Dipilih Kelas Pangan Ps

Pilihan Flex Soft-Flex duwe bulu karet sing fleksibel lan nyaman sing gampang dipasang ing antarane untu kanggo mbusak plak, ngilangi panganan & permen karet ing endi sikat gigi ora bisa digayuh.

4. Rincian Tpe Karet Interdental Lembut Nyetel Panganan Kelas Ps

Tpe Rubber Soft Interdental Picks Food Grade Ps Tpe Rubber Soft Interdental Picks Food Grade Ps Tpe Rubber Soft Interdental Picks Food Grade Ps Tpe Rubber Soft Interdental Picks Food Grade Ps Tpe Rubber Soft Interdental Picks Food Grade Ps Tpe Rubber Soft Interdental Picks Food Grade Ps

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

Tpe Rubber Soft Interdental Picks Food Grade Ps Tpe Rubber Soft Interdental Picks Food Grade Ps

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan.

Tpe Rubber Soft Interdental Picks Food Grade Ps Tpe Rubber Soft Interdental Picks Food Grade Ps

7. FAQ

Q1 "Yen OEM / ODM kasedhiya?
A1 Ya, OEM / ODM kasedhiya. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "

Tags Panas: Tpe Rubber Soft Interdental Panganan Kelas Food Ps, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, China, Diskon ing China, Diskon, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.