Gigi Tipis Gap Geser Plot Gigi
  • Air ProGigi Tipis Gap Geser Plot Gigi
  • Air ProGigi Tipis Gap Geser Plot Gigi
  • Air ProGigi Tipis Gap Geser Plot Gigi

Gigi Tipis Gap Geser Plot Gigi

Kita nyuplai celah untu lancip sing ora bisa dipilih. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Gigi Tipis Gap Geser Plot Gigi

Thin Teeth Gap Slidely Dental Floss Pick

Kita nyuplai celah untu lancip sing ora bisa dipilih. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1. Pambuka Gigi Tipis Gap Geser Plot Geser Geser

Apa Gigi Gigi Tipis Geser Gigi Geser luwih apik tinimbang flos? Sanajan iki gampang, Gigi Gigi Tipis Geser Geser Gigi Geser ora efektif kaya flos biasa. Pilihan floss ora ngidini sampeyan nggayuh kabeh sudhut sing bisa ditindakake benang benang supaya sampeyan ora bisa ngresiki untu kanthi efektif. Disaranake floss biasa, nanging pilihan floss luwih apik tinimbang kesehatan oral apa-apa.

2.Parameter (Spesifikasi) Gigi Tipis Gap Geser Geser Geser Geser

Jeneng barang GT0506D Gigi untu tipis gagal milih flos gigi
Materi Bahan saka floss: PTFE
Bahan gagang: bahan panganan PS
Werna Putih, Jambon, Biru utawa Khusus
MOQ 10000 Paket
Liyane Roso: tanpa
Lapisan benang: tanpa
Kemasan Ing tas PE / Kertas utawa khusus

3.Fitur lan Aplikasi Gap Gigi Tipis Pilih Slossely Dental Floss

Pilihan Gigi Gigi Tipis Geser Gigi Gigi minangka alat plastik cilik kanthi pucuk sudhut mlengkung sing ngemot flos gigi. Lan ana bonusâ € ”pucuk floss ing sisih liyane nampilake pilihan plastik cilik sing bisa digunakake tinimbang tusuk gigi kayu kanggo mbusak partikel panganan gedhe sing bisa kejiret ing garis permen karet utawa ing antarane untu.

4. Rincian Gigi Tipis Gap Geser Plot Geser Geser

Thin Teeth Gap Slidely Dental Floss Pick Thin Teeth Gap Slidely Dental Floss Pick Thin Teeth Gap Slidely Dental Floss Pick Thin Teeth Gap Slidely Dental Floss Pick Thin Teeth Gap Slidely Dental Floss Pick

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

Thin Teeth Gap Slidely Dental Floss Pick Thin Teeth Gap Slidely Dental Floss Pick

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan.

Thin Teeth Gap Slidely Dental Floss Pick Thin Teeth Gap Slidely Dental Floss Pick

7. FAQ

Q1 "Yen OEM / ODM kasedhiya?
A1 Ya, OEM / ODM kasedhiya. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "

Tags Panas: Gigi Tipis Gap Geser Plot Gigi, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, Tiongkok, Digawe ing China, Diskon, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar rega, Quotation, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.