Pilihan Sikat Lembut Desain Spiral Bristle
  • Air ProPilihan Sikat Lembut Desain Spiral Bristle
  • Air ProPilihan Sikat Lembut Desain Spiral Bristle
  • Air ProPilihan Sikat Lembut Desain Spiral Bristle
  • Air ProPilihan Sikat Lembut Desain Spiral Bristle

Pilihan Sikat Lembut Desain Spiral Bristle

Kita nyuplai Spiral Bristle Design Brush Pick. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Pilihan Sikat Lembut Desain Spiral Bristle

Spiral Bristle Design Soft Brush Pick

Kita nyuplai Spiral Bristle Design Brush Pick. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1. Pambuka Brush Bristle Design Brush Pick

PEMBERSIH ANTARA-GIGI GIGI: Pilihan Spiral Bristle Push Brush sing alus duwe tali karet sing fleksibel lan gampang pas ing antarane untu kanggo ngilangi plak, ngilangi panganan & permen karet pijet sing ora bisa disikat sikat sikat gigi. sing nambah raos seger resik ing cangkem.GANDUNG GAMPANG GAMPANG: Gagang karet ngidini genggeman sing kuat kanggo nambah kenyamanan lan kontrol sing luwih apik sajrone reresik. Ujung tirus sing cocog kanggo ngresiki ruangan sing luwih cilik lan luwih jembar. KANGGO KASUS ON-THE-GO: Soft-Picks Comfort Flex Mint kompak, entheng, gampang dilebokake ing kanthong utawa dompet, lan dilengkapi langsing nggawa kasus. Ayo nggawa sampeyan ing endi wae sing butuh reresik untu sing cepet

2.Parameter (Spesifikasi) Spiral Bristle Design Brush Pick

Jeneng barang GT0503D Spiral Bristle Design Sikat Lembut
Materi Materi kothak: PP
Materi OraPik: Bahan panganan PP + TPE
Werna Putih, Jambon, Biru utawa Khusus
Ukuran OraPik 6,6 (L) * 0,7 (D) cm
MOQ 10000 Paket
Kemasan 12 pcs saben kothak portebel, saben kothak ing kertu blister

3. Fitur lan Aplikasi Spiral Bristle Design Brush Pick

Pilihan sikat sikat alus Spiral Bristle duwe sikat karet sing fleksibel lan nyaman sing pas gampang ing antarane untu kanggo mbusak plak, ngilangi permen karet & pijet sing ora bisa ditrapake sikat sikat gigi.

4. Rincian Pilihan Sikat Desain Spiral Bristle

Spiral Bristle Design Soft Brush Pick Spiral Bristle Design Soft Brush Pick Spiral Bristle Design Soft Brush Pick  Spiral Bristle Design Soft Brush Pick Spiral Bristle Design Soft Brush Pick Spiral Bristle Design Soft Brush Pick Spiral Bristle Design Soft Brush Pick Spiral Bristle Design Soft Brush Pick Spiral Bristle Design Soft Brush Pick Spiral Bristle Design Soft Brush Pick Spiral Bristle Design Soft Brush Pick Spiral Bristle Design Soft Brush Pick

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

Spiral Bristle Design Soft Brush Pick Spiral Bristle Design Soft Brush Pick

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan.

Spiral Bristle Design Soft Brush Pick Spiral Bristle Design Soft Brush Pick

7. FAQ

Q1 "Yen OEM / ODM kasedhiya?
A1 Ya, OEM / ODM kasedhiya. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "

Tags Panas: Spiral Bristle Design Brush Soft Brush, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, Tiongkok, Digawe ing China, Diskon, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.