Sikat Sikat Gigi Listrik Sonic Sikat Gigi Gigi Rechargeable Waterproof Ultrasonik Sikat Gigi Otomatis
  • Air ProSikat Sikat Gigi Listrik Sonic Sikat Gigi Gigi Rechargeable Waterproof Ultrasonik Sikat Gigi Otomatis
  • Air ProSikat Sikat Gigi Listrik Sonic Sikat Gigi Gigi Rechargeable Waterproof Ultrasonik Sikat Gigi Otomatis
  • Air ProSikat Sikat Gigi Listrik Sonic Sikat Gigi Gigi Rechargeable Waterproof Ultrasonik Sikat Gigi Otomatis

Sikat Sikat Gigi Listrik Sonic Sikat Gigi Gigi Rechargeable Waterproof Ultrasonik Sikat Gigi Otomatis

Kita nyedhiyakake Sikat Gigi Listrik Sonic Sikat Gigi Gigi Rechargeable USB Sikat Gigi Otomatis Ultrasonik. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Sikat Sikat Gigi Listrik Sonic Sikat Gigi Gigi Rechargeable Waterproof Ultrasonik Sikat Gigi Otomatis

Sonic Electric Toothbrush Cordless USB Rechargeable Toothbrush Waterproof Ultrasonic Automatic Tooth Brush

Kita nyedhiyakake Sikat Gigi Listrik Sonic Sikat Gigi Gigi Rechargeable USB Sikat Gigi Otomatis Ultrasonik. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1. Pambuka Sikat Sikat Gigi Listrik Sonic Sikat Gigi Gigi Rechargeable Waterproof Ultrason Otomatis Sikat Gigi

Sikat sikat listrik bisa dadi luwih efektif kanggo ngilangi penumpukan. Panliten nunjukake manawa wong sing nggunakake sikat untu listrik duwe kurang plak lan bakteri ing untune tinimbang sing nggunakake sikat manual. Sampeyan luwih gampang sikat banget.2. Parameter Produk (Spesifikasi)

2.Parameter (Spesifikasi) Sikat Gigi Sikat Listrik Sonic Sikat Gigi Gigi Rechargeable Waterproof Ultrasonical Tooth Brush

Jeneng barang GT1104 Sonic Sikat Gigi Listrik Tanpa Kabel USB Gigi Sikat Gigi Sikat Air Gigi Ultrasonik Sikat Gigi Otomatis
Materi ABS
Werna Minangka foto / Customized
MOQ 2000 Paket
Katrangan Ukuran Box: 7.5cm * 2.5cm * 28cm
Bristle: Dupont Bristle
Mode: Biasa / Alus / Sensitif
Kapasitas Batere:Li-on 500Mah
Frekuensi:22000time / min
Input:DC 5V 0,5A
Power:1W
Tegangan3.7v
Ngisi daya wektu3 jam
Umur batere luwih saka 35 Dina (2 kali saben dina, saben 2 menit)
Bobot: 97,6g
Ukuran Produk:22cm * 1.97cm

3. Fitur lan Aplikasi Sikat Gigi Listrik Sonic Sikat Gigi Gigi Rechargeable Sikat Gigi Waterproof Ultrasonik Otomatis Sikat

Yen digunakake kanthi bener, sikat untu listrik ora nyengsarakke permen karet utawa enamel, nanging luwih becik ningkatake kesehatan oral. Akeh wong sing nandhang gosok banget, bisa uga, suwe-suwe, nyebabake enamel untu ora bisa dibalekake lan bisa nyebabake permen karet sing surut, sing uga ora bisa dibalekake.

4. Rincian Sikat Sikat Gigi Listrik Sonic Sikat Gigi Gigi Rechargeable Waterproof Ultrasonik Otomatis Sikat Gigi

Sonic Electric Toothbrush Cordless USB Rechargeable Toothbrush Waterproof Ultrasonic Automatic Tooth Brush

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

Sonic Electric Toothbrush Cordless USB Rechargeable Toothbrush Waterproof Ultrasonic Automatic Tooth Brush Sonic Electric Toothbrush Cordless USB Rechargeable Toothbrush Waterproof Ultrasonic Automatic Tooth BrushSonic Electric Toothbrush Cordless USB Rechargeable Toothbrush Waterproof Ultrasonic Automatic Tooth Brush

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan

Sonic Electric Toothbrush Cordless USB Rechargeable Toothbrush Waterproof Ultrasonic Automatic Tooth Brush Sonic Electric Toothbrush Cordless USB Rechargeable Toothbrush Waterproof Ultrasonic Automatic Tooth Brush

7. FAQ

Q1 "Yen OEM / ODM kasedhiya?
A1 Ya, OEM / ODM kasedhiya. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "

Tags Panas: Sikat Sikat Gigi Listrik Sonic Sikat Gigi Gigi Rechargeable Waterproof Ultrasonik Otomatis Sikat Gigi, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, China, Digawe ing China, Diskon, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.