Smile Face Floss Anak Pilih Warna sing Beda
  • Air ProSmile Face Floss Anak Pilih Warna sing Beda
  • Air ProSmile Face Floss Anak Pilih Warna sing Beda
  • Air ProSmile Face Floss Anak Pilih Warna sing Beda
  • Air ProSmile Face Floss Anak Pilih Warna sing Beda

Smile Face Floss Anak Pilih Warna sing Beda

Kita nyedhiyakake Harga Pabrik OEM Smile Face Kid Floss Pilih Warna sing Beda. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Harga Pabrik OEM Smile Face Kid Floss Pilih Warna sing Beda

Smile Face Kid Floss Pick Different Colors

Kita nyedhiyakake Harga Pabrik OEM Smile Face Kid Floss Pilih Warna sing Beda. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1.Pengenalan Floss Kid Wajah Smile Pilih Werna Sing Beda

Apa pilihan floss luwih apik tinimbang floss? Sanajan iki bisa digunakake, floss picks ora efektif kaya floss biasa. Pilihan floss ora ngidini sampeyan nggayuh kabeh sudhut sing bisa ditindakake benang benang supaya sampeyan ora bisa ngresiki untu kanthi efektif. Disaranake floss biasa, nanging pilihan floss luwih apik tinimbang kesehatan oral apa-apa.

2.Parameter (Spesifikasi) Smile Face Kid Floss Pilih Werna Sing Beda

Jeneng barang Harga Pabrik GT0047D OEM Smile Face Kid Floss Pilih Warna sing Beda
Materi Bahan saka floss: UHMWPE
Bahan gagang: bahan panganan PS
Werna Putih, Jambon, Biru utawa Khusus
MOQ 10000 Paket
Kemasan 20 pilihan saben tas ritsleting sing dicithak, 50pick per pp box utawa disesuaikan

3.Fitur lan Aplikasi Smoss Face Kid Smile Pilih Werna Sing Beda

Pilihan floss gigi minangka alat plastik cilik kanthi ujung lengkung sing ngemot sepotong benang gigi. Lan ana bonusâ € ”pucuk floss ing sisih liyane nampilake pilihan plastik cilik sing bisa digunakake tinimbang tusuk gigi kayu kanggo mbusak partikel panganan gedhe sing bisa kejiret ing garis permen karet utawa ing antarane untu.

4. Rincian Floss Kid Wajah Senyum Pilih Warna sing Beda

Smile Face Kid Floss Pick Different Colors Smile Face Kid Floss Pick Different Colors Smile Face Kid Floss Pick Different Colors

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

Smile Face Kid Floss Pick Different Colors Smile Face Kid Floss Pick Different Colors

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan.

Smile Face Kid Floss Pick Different Colors Smile Face Kid Floss Pick Different Colors

7. FAQ

Q1 "Suwene kiriman sampeyan?
A1 Biasane 35 ~ 45 dina sawise nampa setoran lan persetujuan karya seni. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "

Tags Panas: Smile Face Floss Kid Milih Warna, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, Tiongkok, Digawe ing China, Diskon, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.