Daya Baterai Sikat Tooth sikat Elektrik Kanthi 2 Kepala Sikat Oral Hygiene Care Rechargeable
  • Air ProDaya Baterai Sikat Tooth sikat Elektrik Kanthi 2 Kepala Sikat Oral Hygiene Care Rechargeable
  • Air ProDaya Baterai Sikat Tooth sikat Elektrik Kanthi 2 Kepala Sikat Oral Hygiene Care Rechargeable

Daya Baterai Sikat Tooth sikat Elektrik Kanthi 2 Kepala Sikat Oral Hygiene Care Rechargeable

Kita nyuplai Daya Batere Sikat Gigi Sikat Listrik kanthi 2 Sikat Kepala Oral Hygiene Care Rechargeable. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Daya Baterai Sikat Tooth sikat listrik kanthi 2 Kepala Sikat Oral Hygiene Care Rechargeable

Rotating Electric Toothbrush Battery Power With 2 Brush Heads Oral Hygiene Care Rechargeable

Kita nyuplai Daya Batere Sikat Gigi Sikat Listrik kanthi 2 Sikat Kepala Oral Hygiene Care Rechargeable. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1. Pambuka Tenaga Batere Sikat Gigi Gigi Listrik Kanthi 2 Kepala Sikat Oral Hygiene Care Rechargeable

Sikat sikat listrik bisa dadi luwih efektif kanggo ngilangi penumpukan. Panliten nunjukake manawa wong sing nggunakake sikat untu listrik duwe kurang plak lan bakteri ing untune tinimbang sing nggunakake sikat manual. Sampeyan ora bisa rerumput banget

2.Parameter (Spesifikasi) Tenaga Batere Sikat Gigi Gigi Listrik Kanthi 2 Kepala Sikat Oral Hygiene Care Rechargeable

Jeneng barang GT1105 Puter Daya Baterai sikat Sikat Gigi Listrik kanthi 2 Kepala Sikat Perawatan Kebersihan Mulih bisa diisi ulang
Materi ABS
Werna Minangka foto / Customized
MOQ 2000 Paket
Katrangan Tegangan: 100-240V
Batere: batere NI-MH
Frekuensi: 7600 kali / menit
Tingkat Waterpoof: IPX7
Umur batere: 10 Dina
Werna: Jambon, Biru, Oranye, Ijo,
Bahan Bristle: Dupont Bristle tip bunder
Bobot bersih produk: 96g
Ukuran Box: 215 * 130 * 49mm
Bobot kothak: 330g

3.Fitur lan Aplikasi Ngoper Daya Baterai Sikat Gigi Listrik Kanthi 2 Kepala Sikat Oral Hygiene Care Rechargeable

Yen digunakake kanthi bener, sikat untu listrik ora nyengsarakke permen karet utawa enamel, nanging luwih becik ningkatake kesehatan oral. Akeh wong sing nandhang gosok banget, bisa uga, suwe-suwe, nyebabake enamel untu ora bisa dibalekake lan bisa nyebabake permen karet sing surut, sing uga ora bisa dibalekake.

4. Rincian Tenaga Batere Sikat Gigi Gigi Listrik Kanthi 2 Kepala Sikat Oral Hygiene Perawatan Bisa Diisi ulang

Rotating Electric Toothbrush Battery Power With 2 Brush Heads Oral Hygiene Care Rechargeable Rotating Electric Toothbrush Battery Power With 2 Brush Heads Oral Hygiene Care Rechargeable Rotating Electric Toothbrush Battery Power With 2 Brush Heads Oral Hygiene Care Rechargeable Rotating Electric Toothbrush Battery Power With 2 Brush Heads Oral Hygiene Care Rechargeable Rotating Electric Toothbrush Battery Power With 2 Brush Heads Oral Hygiene Care Rechargeable

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

Rotating Electric Toothbrush Battery Power With 2 Brush Heads Oral Hygiene Care Rechargeable Rotating Electric Toothbrush Battery Power With 2 Brush Heads Oral Hygiene Care RechargeableRotating Electric Toothbrush Battery Power With 2 Brush Heads Oral Hygiene Care Rechargeable

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan

Rotating Electric Toothbrush Battery Power With 2 Brush Heads Oral Hygiene Care Rechargeable Rotating Electric Toothbrush Battery Power With 2 Brush Heads Oral Hygiene Care Rechargeable

7. FAQ

Q1 "Yen OEM / ODM kasedhiya?
A1 Ya, OEM / ODM kasedhiya. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "

Tags Panas: Puteran Daya Baterai Sikat Gigi Listrik Kanthi 2 Kepala Sikat Perawatan Kesehatan Hyalene Bisa Diisi ulang, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, China, Digawe ing China, Diskon, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Kutipan, CE, FDA, ISO9001 , SGS, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.