Plastik Toothpick 60 Picks Pack
  • Air ProPlastik Toothpick 60 Picks Pack
  • Air ProPlastik Toothpick 60 Picks Pack
  • Air ProPlastik Toothpick 60 Picks Pack
  • Air ProPlastik Toothpick 60 Picks Pack
  • Air ProPlastik Toothpick 60 Picks Pack

Plastik Toothpick 60 Picks Pack

Kita nyedhiyakake Paket Toothpick Plastik 60 Picks. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Plastik Toothpick 60 Picks Pack

Plastic Toothpick 60 Picks Pack

Kita nyedhiyakake Paket Toothpick Plastik 60 Picks. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1. Pambuka Toothpick Plastik 60 Paket Picks

Kita nggawe untu saka plastik sing awet supaya ora pecah. Banjur kita tambahake ujung bunder sing aman kanggo nglindhungi permen karet. Lan gulu fleksibel kanggo mbantu sampeyan tekan wilayah sing angel digayuh.

2.Parameter (Spesifikasi) Plastik Toothpick 60 Picks Pack

Jeneng barang Paket Gigi Plastik GT0014D 60 Paket Picks
Materi Kothak praktis (ABS) + OraPik (PP)
Ukuran tusuk gigi plastik 6,6cm Panjang x Dia.0.25 cm
ukuran nduwe odhol 7.8cm Lx2.8cm Wx1.4cm H
Werna Putih, Jambon, Biru utawa Khusus
MOQ 10000 Paket
Kemasan 60 pcs tusuk gigi ing kothak transparan. saben kothak ing kertu blister.
Fungsi Aman ngilangi plak lan puing-puing panganan, stimulasi permen karet kanggo Ningkatake kesehatan periodontal, nglawan gingivitis.

3.Fitur lan Aplikasi Plastik Toothpick 60 Picks Pack

Aman ngilangi plak lan puing-puing panganan, stimulasi permen karet kanggo Ningkatake kesehatan periodontal, nglawan gingivitis.

4. Rincian Paket Gigi Plastik 60 Pilihan

Plastic Toothpick 60 Picks Pack Plastic Toothpick 60 Picks Pack Plastic Toothpick 60 Picks Pack

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

Plastic Toothpick 60 Picks Pack Plastic Toothpick 60 Picks Pack

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan.

Plastic Toothpick 60 Picks Pack Plastic Toothpick 60 Picks Pack

7. FAQ

Q1 "Yen OEM / ODM kasedhiya?
A1 Ya, OEM / ODM kasedhiya. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa istilah pembayaran sampeyan?
A3 Biasane setoran 30%, saldo karo TT 7 dina sadurunge dikirim. "
Q4 "Apa MOQ sampeyan?
A4 MOQ Kita 10000 bungkus kanggo produk sing paling akeh. Hubungi luwih rinci. "

Tags Panas: Paket Gigi Plastik 60 Pilihan, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, Tiongkok, Digawe ing China, Diskon, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.