Plastik Gigi Gigi Plastik 50 Pcs Kanthi Mirror
  • Air ProPlastik Gigi Gigi Plastik 50 Pcs Kanthi Mirror
  • Air ProPlastik Gigi Gigi Plastik 50 Pcs Kanthi Mirror
  • Air ProPlastik Gigi Gigi Plastik 50 Pcs Kanthi Mirror
  • Air ProPlastik Gigi Gigi Plastik 50 Pcs Kanthi Mirror
  • Air ProPlastik Gigi Gigi Plastik 50 Pcs Kanthi Mirror

Plastik Gigi Gigi Plastik 50 Pcs Kanthi Mirror

Kita nyediakake Toothpick Plastik kothak 50cm kanthi kaca. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Plastik Gigi Gigi Plastik 50 Pcs Kanthi Mirror

Plastic Toothpick 50Pcs Handy Box With Mirror

Kita nyediakake Toothpick Plastik kothak 50cm kanthi kaca. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1. Pambuka saka

Kita nggawe untu saka plastik sing awet supaya ora pecah. Banjur kita tambahake ujung bunder sing aman kanggo nglindhungi permen karet. Lan gulu fleksibel kanggo mbantu sampeyan tekan wilayah sing angel digayuh.

2.Parameter (Spesifikasi) Plastik Gigi Gigi 50 Pcs Kanthi Mirror

Jeneng barang Gigi Gigi Plastik GT0108D 50Pcs Kothak Handy Kanthi Mirror
Materi Bahan tusuk waos: PP
Bahan kothak praktis: ABS
Ukuran tusuk gigi plastik 6,6cm Panjang x Dia.0.25 cm
ukuran nduwe odhol 8,7cm Lx3cmX1.3cm
Ukuran pangilon 5,35 * 2,15 * 0,1cm
Werna Putih, Jambon, Biru utawa Khusus
MOQ 10000 Paket
Kemasan 50 pcs saben kothak praktis sing dibayangke, saben kothak ing kertu blister

3.Fitur lan Aplikasi Plastik Gigi Gigi Plastik 50Pcs Kanthi Mirror

Aman ngilangi plak lan puing-puing panganan, stimulasi permen karet kanggo Ningkatake kesehatan periodontal, nglawan gingivitis.

4. Rincian Plastik Gigi Gigi Plastik 50 Pcs Kanthi Mirror

Plastic Toothpick 50Pcs Handy Box With Mirror Plastic Toothpick 50Pcs Handy Box With Mirror Plastic Toothpick 50Pcs Handy Box With Mirror Plastic Toothpick 50Pcs Handy Box With Mirror 

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

Plastic Toothpick 50Pcs Handy Box With Mirror Plastic Toothpick 50Pcs Handy Box With Mirror

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan.

Plastic Toothpick 50Pcs Handy Box With Mirror Plastic Toothpick 50Pcs Handy Box With Mirror

7. FAQ

Q1 "Yen OEM / ODM kasedhiya?
A1 Ya, OEM / ODM kasedhiya. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa istilah pembayaran sampeyan?
A3 Biasane setoran 30%, saldo karo TT 7 dina sadurunge dikirim. "
Q4 "Apa MOQ sampeyan?
A4 MOQ Kita 10000 bungkus kanggo produk sing paling akeh. Hubungi luwih rinci. "

Tags Panas: Plastik Gigi Plastik 50 Pcs Kothak Gampang Kanthi Mirror, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, China, Diskon ing China, Diskon, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.