Toothpick Plastik 300Pcs Ing Kaleng
  • Air ProToothpick Plastik 300Pcs Ing Kaleng
  • Air ProToothpick Plastik 300Pcs Ing Kaleng
  • Air ProToothpick Plastik 300Pcs Ing Kaleng

Toothpick Plastik 300Pcs Ing Kaleng

Kita nyedhiyakake Toothpick Plastik 300Pcs Ing Kaleng. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Toothpick Plastik 300Pcs Ing Kaleng

Plastic Toothpick 300Pcs In A Canister

Kita nyedhiyakake Toothpick Plastik 300Pcs Ing Kaleng. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1. Pambuka Toothpick Plastik 300Pcs Ing Kaleng

Kita nggawe untu saka plastik sing awet supaya ora pecah. Banjur kita tambahake ujung bunder sing aman kanggo nglindhungi permen karet. Lan gulu fleksibel kanggo mbantu sampeyan tekan wilayah sing angel digayuh.

2.Parameter (Spesifikasi) Toothpick Plastik 300Pcs Ing Kaleng

Jeneng barang GT0017D Toothpick Plastik 300Pcs Ing Kaleng
Materi Kothak praktis (ABS) + OraPik (PP)
Ukuran tusuk gigi plastik 6,6cm Panjang x Dia.0.25 cm
Werna Putih, Jambon, Biru utawa Khusus
MOQ 10000 Paket
Kemasan Toothpick Plastik 300 pcs ing tabung

3.Fitur lan Aplikasi Toothpick Plastik 300Pcs Ing Kaleng

Aman ngilangi plak lan puing-puing panganan, stimulasi permen karet kanggo Ningkatake kesehatan periodontal, nglawan gingivitis.

4. Rincian Toothpick Plastik 300Pcs Ing Kaleng

Plastic Toothpick 300Pcs In A Canister Plastic Toothpick 300Pcs In A Canister Plastic Toothpick 300Pcs In A Canister

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

Plastic Toothpick 300Pcs In A Canister Plastic Toothpick 300Pcs In A Canister

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan.

Plastic Toothpick 300Pcs In A Canister Plastic Toothpick 300Pcs In A Canister

7. FAQ

Q1 "Yen OEM / ODM kasedhiya?
A1 Ya, OEM / ODM kasedhiya. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa istilah pembayaran sampeyan?
A3 Biasane setoran 30%, saldo karo TT 7 dina sadurunge dikirim. "
Q4 "Apa MOQ sampeyan?
A4 MOQ Kita 10000 bungkus kanggo produk sing paling akeh. Hubungi luwih rinci. "

Tags Panas: 300Pcs Toothpick Plastik Ing Kaleng, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, China, Digawe ing China, Diskon, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.