Toothpick Plastik 150 Pilihan Nganggo Wadah
  • Air ProToothpick Plastik 150 Pilihan Nganggo Wadah
  • Air ProToothpick Plastik 150 Pilihan Nganggo Wadah
  • Air ProToothpick Plastik 150 Pilihan Nganggo Wadah

Toothpick Plastik 150 Pilihan Nganggo Wadah

Kita nyediakake odhol Plastik 150 wadhah nggawa. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Toothpick Plastik 150 Pilihan Nganggo Wadah

Plastic Toothpick 150 Picks Carry Container

Kita nyediakake odhol Plastik 150 wadhah nggawa. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1. Pambuka Toothpick Plastik 150 Wadah Mbawa Wadhah

Kita nggawe untu saka plastik sing awet supaya ora pecah. Banjur kita tambahake ujung bunder sing aman kanggo nglindhungi permen karet. Lan gulu fleksibel kanggo mbantu sampeyan tekan wilayah sing angel digayuh.

2.Parameter (Spesifikasi) Toothpick Plastik 150 Wadah Mbawa Wadhah

Jeneng barang GT0615D Plastik odol 150 njupuk wadhah nggawa
Materi Kothak praktis (ABS) + OraPik (PP)
Ukuran tusuk gigi plastik 6,6cm Panjang x Dia.0.25 cm
ukuran nduwe odhol 4.3 (L) * 2.1 (W) * 7.7 (H) cm
Werna Putih, Jambon, Biru utawa Khusus
MOQ 10000 Paket
Kemasan 150 pcs tusuk gigi ing kothak transparan. saben kothak ing kertu blister.

3.Fitur lan Aplikasi Toothpick Plastik 150 Wadah Mbawa Wadhah

Aman ngilangi plak lan puing-puing panganan, stimulasi permen karet kanggo Ningkatake kesehatan periodontal, nglawan gingivitis.

4. Rincian Toothpick Plastik 150 Wadah Mbawa Wadhah

Plastic Toothpick 150 Picks Carry Container Plastic Toothpick 150 Picks Carry Container

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

Plastic Toothpick 150 Picks Carry Container Plastic Toothpick 150 Picks Carry Container

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan.

Plastic Toothpick 150 Picks Carry Container Plastic Toothpick 150 Picks Carry Container

7. FAQ

Q1 "Yen OEM / ODM kasedhiya?
A1 Ya, OEM / ODM kasedhiya. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa istilah pembayaran sampeyan?
A3 Biasane setoran 30%, saldo karo TT 7 dina sadurunge dikirim. "
Q4 "Apa MOQ sampeyan?
A4 MOQ Kita 10000 bungkus kanggo produk sing paling akeh. Hubungi luwih rinci. "

Tags Panas: Plastik Toothpick 150 Pilihan Wadah, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, China, Diskon ing Tiongkok, Diskon, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.