Perawatan Pemutihan Gigi Perawatan Gigi Piranti Lunak
  • Air ProPerawatan Pemutihan Gigi Perawatan Gigi Piranti Lunak
  • Air ProPerawatan Pemutihan Gigi Perawatan Gigi Piranti Lunak
  • Air ProPerawatan Pemutihan Gigi Perawatan Gigi Piranti Lunak

Perawatan Pemutihan Gigi Perawatan Gigi Piranti Lunak

Kami nyedhiyakake Sistem Pemutih Gigi Pemutihan Gigi Pribadi. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Perawatan Pemutihan Gigi Perawatan Gigi Piranti Lunak

Personal Dental Care Teeth Whitening Whitener System Tooth Polisher

Kami nyedhiyakake Sistem Pemutih Gigi Pemutihan Gigi Pribadi. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1.Pengenalan Sistem Pemutih Gigi Perawatan Gigi Pribadi Pompa Piranti Gigi

Ditempelake karo cangkir polesan, puteran alon-alon nanging efektif ing permukaan untu, ngilangi noda sing angel banget amarga disebabake ngrokok, kopi, teh, anggur lan panganan sing dikonsumsi. Liwat tumindak penghapus sing wis diputer, untune wis polesan dadi cemlorot. Kanthi arsenal kasebut, sampeyan bisa pamitan noda sing ora apik lan menehi eseman sing apik ..

2.Parameter (Spesifikasi) Sistem Pemutih Gigi Pemutih Gigi Piranti Piranti Gigi

Jeneng barang GT0802C Perawatan Gigi Gigi Pemutih Gigi Sistem Pemutih Gigi
Materi Tip cangkir panggantos: Karet
Awak Plastik: ABS
Barrel Logam: Baja Karat
Ukuran tusuk gigi plastik 13cm Panjang x 5.3cm Jembar X Dia.1.9 cm
Werna Putih, Jambon, Biru utawa Khusus
MOQ 2000 Paket
Puter Kacepetan 12000 kali / menit
Kemasan Bahan:
Tip cangkir panggantos: Karet
Awak Plastik: ABS
Barrel Logam: Baja Karat

3.Fitur lan Aplikasi Piranti Gigi Pemutih Gigi Perawatan Gigi Pribadi Pompa Piranti Gigi

Poles waos dirancang kanthi profesional nganggo sikat sikat polesan sing tahan lama kanggo untu pemutih strategis. Cangkir karet puteran sing lembut bakal nyapu ing antarane untu lan ing sadhuwure / ing ngisor permen karet kanggo mutihake untu. Pemutih Gigi Polisher & Gigi njaga untu sing sehat lan apik, njaga sampeyan mesem

4. Rincian Sistem Perut Pemutih Gigi Perawatan Gigi Pribadi

Personal Dental Care Teeth Whitening Whitener System Tooth Polisher Personal Dental Care Teeth Whitening Whitener System Tooth Polisher Personal Dental Care Teeth Whitening Whitener System Tooth Polisher Personal Dental Care Teeth Whitening Whitener System Tooth Polisher Personal Dental Care Teeth Whitening Whitener System Tooth Polisher

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

Personal Dental Care Teeth Whitening Whitener System Tooth Polisher Personal Dental Care Teeth Whitening Whitener System Tooth Polisher

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan.

Personal Dental Care Teeth Whitening Whitener System Tooth Polisher Personal Dental Care Teeth Whitening Whitener System Tooth Polisher

7. FAQ

Q1 "Yen OEM / ODM kasedhiya?
A1 Ya, OEM / ODM kasedhiya. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "

Tags Panas: Perawatan Pemutihan Gigi Perawatan Gigi Pribadi Polisher Gigi, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, China, Diskon ing China, Diskon, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Rega, Quotation, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.