Irrigator Lisan USB Flosser Air Isi Ulang Portable Dental Water Jet Tank Water Water Water Tooth Cleaner
  • Air ProIrrigator Lisan USB Flosser Air Isi Ulang Portable Dental Water Jet Tank Water Water Water Tooth Cleaner
  • Air ProIrrigator Lisan USB Flosser Air Isi Ulang Portable Dental Water Jet Tank Water Water Water Tooth Cleaner
  • Air ProIrrigator Lisan USB Flosser Air Isi Ulang Portable Dental Water Jet Tank Water Water Water Tooth Cleaner

Irrigator Lisan USB Flosser Air Isi Ulang Portable Dental Water Jet Tank Water Water Water Tooth Cleaner

We supply Oral Irrigator USB Rechargeable Water Flosser Portable Dental Water Jet Water Water Tank Waterproof Teeth Cleaner. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Irrigator Lisan USB Flosser Air Isi Ulang Portable Dental Water Jet Tank Water Water Water Tooth Cleaner

Oral Irrigator USB Rechargeable Water Flosser Portable Dental Water Jet Water Tank Waterproof Teeth Cleaner

We supply Oral Irrigator USB Rechargeable Water Flosser Portable Dental Water Jet Water Water Tank Waterproof Teeth Cleaner. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1.Pambuka Produk

Pilihan banyu bisa mbantu nyingkirake partikel panganan saka untu lan bisa uga nyuda pendarahan lan penyakit permen karet ”, nanging umume ora dianggep minangka sulih kanggo nyikat lan flossing. Umume ora mbusak film lan tondo pengeling eling ing untu, nanging bisa mbantu nyuda bakteri sanajan ing ngisor garis permen karet.

2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng barang GT0902C Oral Irrigator USB Water Flosser Isi Ulang Portable Dental Water Jet Tank Tangki Air Water Cleaner Gigi Tahan Air
Materi ABS
Werna Minangka foto / Customized
MOQ 2000 Paket
Katrangan Mode jet
Mode "Jet" yaiku aliran banyu pulsating sing tepat kanggo ngresiki ruang interdental, wilayah waos serviks lan area rongga lisan sing angel dicapai.
Portable lan kuat
maks. tingkat tekanan 590 kPa
maks. frekuensi riak 2000 imp / menit
bobote 270 g
3 mode operasi
Piranti kasebut nduweni telung mode operasi
Mode INTENSE (intensif)
590 kPa, mode intensitas maksimum kanggo mbusak lebu panganan
Mode NORMAL (saben dina)
390 kPa, mode intensitas moderat kanggo panggunaan saben dinane
Mode SOFT (alus)
200 kPa, tumindak alus kanggo ngresiki kanthi alus
Kalebu 2 nozel
Nozel kanthi cincin identifikasi warna sing beda-beda nggawe aliran banyu sing diarahake kanthi tepat, muter 360 ° kanggo reresik papan sing luwih angel
Ngisi daya prabawa
Ngisi daya tanpa kontak bakal nggampangake panggunaan irigator lan pengisian ulang
Ekonomis
Efisiensi dhuwur kanthi rega terjangkau
Kemampuan kanggo ngganti nozel
Kit kalebu tips sing bisa diganti sing bisa diganti miturut jinis prosedur

3. Fitur Produk lan Aplikasi

WaterPik efektif banget, lan malah luwih efektif tinimbang benang benang, nyuda gingivitis, nyuda perdarahan gingiva, lan ngilangi plak. Uga bisa ngresiki kanthong periodontal luwih jero tinimbang kaleng

4. Rincian Produk

Oral Irrigator USB Rechargeable Water Flosser Portable Dental Water Jet Water Tank Waterproof Teeth Cleaner Oral Irrigator USB Rechargeable Water Flosser Portable Dental Water Jet Water Tank Waterproof Teeth Cleaner Oral Irrigator USB Rechargeable Water Flosser Portable Dental Water Jet Water Tank Waterproof Teeth Cleaner Oral Irrigator USB Rechargeable Water Flosser Portable Dental Water Jet Water Tank Waterproof Teeth Cleaner Oral Irrigator USB Rechargeable Water Flosser Portable Dental Water Jet Water Tank Waterproof Teeth Cleaner Oral Irrigator USB Rechargeable Water Flosser Portable Dental Water Jet Water Tank Waterproof Teeth Cleaner Oral Irrigator USB Rechargeable Water Flosser Portable Dental Water Jet Water Tank Waterproof Teeth Cleaner Oral Irrigator USB Rechargeable Water Flosser Portable Dental Water Jet Water Tank Waterproof Teeth Cleaner

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

Oral Irrigator USB Rechargeable Water Flosser Portable Dental Water Jet Water Tank Waterproof Teeth Cleaner Oral Irrigator USB Rechargeable Water Flosser Portable Dental Water Jet Water Tank Waterproof Teeth CleanerOral Irrigator USB Rechargeable Water Flosser Portable Dental Water Jet Water Tank Waterproof Teeth Cleaner

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan

Oral Irrigator USB Rechargeable Water Flosser Portable Dental Water Jet Water Tank Waterproof Teeth Cleaner Oral Irrigator USB Rechargeable Water Flosser Portable Dental Water Jet Water Tank Waterproof Teeth Cleaner

7. FAQ

Q1 "Yen OEM / ODM kasedhiya?
A1 Ya, OEM / ODM kasedhiya. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "

Tags Panas: Irrigator Lisan USB Flosser Banyu Isi Ulang Portable Water Dental Jet Water Water Tank Water Cleaner Gigi, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, China, Digawe ing China, Diskon, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Kutipan, CE, FDA , ISO9001, SGS, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.