Irigator Oral Irigasi Plastik Flosser Banyu Irrigator USB Isi Ulang Jet Kanggo Mbersihake Gigi
  • Air ProIrigator Oral Irigasi Plastik Flosser Banyu Irrigator USB Isi Ulang Jet Kanggo Mbersihake Gigi
  • Air ProIrigator Oral Irigasi Plastik Flosser Banyu Irrigator USB Isi Ulang Jet Kanggo Mbersihake Gigi
  • Air ProIrigator Oral Irigasi Plastik Flosser Banyu Irrigator USB Isi Ulang Jet Kanggo Mbersihake Gigi

Irigator Oral Irigasi Plastik Flosser Banyu Irrigator USB Isi Ulang Jet Kanggo Mbersihake Gigi

We supply Oral Irrigator Dental Portable Water Flosser Tips USB Rechargeable Jet Flosser Irrigator kanggo ngresiki Gigi. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Irigator Lisan Gigi Flosser Banyu Portabel Gigi Irrigator Plastik Isi Ulang Jet Kanggo Reresik Gigi

Oral Irrigator Dental Portable Water Flosser Tips USB Rechargeable Jet Flosser Irrigator For Cleaning Teeth

We supply Oral Irrigator Dental Portable Water Flosser Tips USB Rechargeable Jet Flosser Irrigator kanggo ngresiki Gigi. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1.Pengenalan Tips Flosser Banyu Irigasi Oral Irigasi USB Irrigator Floser Jet Isi Ulang Kanggo ngresiki Gigi

Pilihan banyu bisa mbantu nyingkirake partikel panganan saka untu lan bisa uga nyuda pendarahan lan penyakit permen karet ”, nanging umume ora dianggep minangka sulih kanggo nyikat lan flossing. Umume ora mbusak film lan tondo pengeling eling ing untu, nanging bisa mbantu nyuda bakteri sanajan ing ngisor garis permen karet.

2.Parameter (Spesifikasi) Irigasi Oral Irigasi Plastik Oral Irigasi USB Plastik Flosser Jet Irrigator Kanggo Mbersihake Gigi

Jeneng barang GT0904C Oral Irrigator Tips Flosser Water Portable Gigi USB Irrigator Jet Isi Ulang Isi Reresik Kanggo Gigi Mbersih
Materi ABS
Werna Minangka foto / Customized
MOQ 2000 Paket

3.Fitur lan Aplikasi Irrigator Plastik Oral Irigasi Tips Flosser Banyu USB Irrigator Jet Isi Ulang Kanggo ngresiki Gigi

WaterPik efektif banget, lan malah luwih efektif tinimbang benang benang, nyuda gingivitis, nyuda perdarahan gingiva, lan ngilangi plak. Uga bisa ngresiki luwih jero menyang kanthong periodontal tinimbang kaleng.

4. Rincian Irrigator Lisan Tips Flosser Water Portable Gigi USB Irrigator Jet Isi Ulang Kanggo ngresiki Gigi

Oral Irrigator Dental Portable Water Flosser Tips USB Rechargeable Jet Flosser Irrigator For Cleaning Teeth Oral Irrigator Dental Portable Water Flosser Tips USB Rechargeable Jet Flosser Irrigator For Cleaning Teeth Oral Irrigator Dental Portable Water Flosser Tips USB Rechargeable Jet Flosser Irrigator For Cleaning Teeth Oral Irrigator Dental Portable Water Flosser Tips USB Rechargeable Jet Flosser Irrigator For Cleaning Teeth

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

Oral Irrigator Dental Portable Water Flosser Tips USB Rechargeable Jet Flosser Irrigator For Cleaning Teeth Oral Irrigator Dental Portable Water Flosser Tips USB Rechargeable Jet Flosser Irrigator For Cleaning TeethOral Irrigator Dental Portable Water Flosser Tips USB Rechargeable Jet Flosser Irrigator For Cleaning Teeth

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan

Oral Irrigator Dental Portable Water Flosser Tips USB Rechargeable Jet Flosser Irrigator For Cleaning Teeth Oral Irrigator Dental Portable Water Flosser Tips USB Rechargeable Jet Flosser Irrigator For Cleaning Teeth

7. FAQ

Q1 "Yen OEM / ODM kasedhiya?
A1 Ya, OEM / ODM kasedhiya. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "

Tags Panas: Irigator Oral Irigasi Irigasi Plastik Gigi Irrigator Plastik Geser USB Kanggo Reresik Gigi, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, China, Digawe ing China, Diskon, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Quotation, CE, FDA , ISO9001, SGS, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.