Pilihan Lembut Karet Fleksibel
  • Air ProPilihan Lembut Karet Fleksibel
  • Air ProPilihan Lembut Karet Fleksibel

Pilihan Lembut Karet Fleksibel

Kita nyedhiyakake Pilihan Lembut Karet Fleksibel Mint Kanthi Disetujoni Fda. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Pilihan Lembut Karet Fleksibel Mint Kanthi Disetujoni Fda

Mint Flexible Rubber Soft Picks

Kita nyedhiyakake Pilihan Lembut Karet Fleksibel Mint Kanthi Disetujoni Fda. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1. Pambuka Pilihan Lembut Karet Fleksibel Mint

PEMBERSIH ANTARA GIGI sing FLEKSIBLIK: Pilihan Lembut Karet Fleksibel Mint duwe bulu karet sing fleksibel lan nyaman sing pas gampang dipasang ing antarane untu kanggo ngilangi plak, ngilangi panganan & permen karet pijet sing ora bisa ditemokake sikat sikat gigi. INVIGORATING MINT FLAVOR: Nampilake rasa mint anyar sing nambah rasa seger kanggo cangkem. GAMPANG GAMPANG GAMPANG: Gagang karet ngidini genggeman sing kuat kanggo nambah kenyamanan lan kontrol sing luwih apik sajrone ngresiki. Ujung tapered dadi cocog kanggo ngresiki ruangan sing luwih cilik lan luwih jembar. KANGGO KASUS ON-THE-GO: Soft-Picks Comfort Flex Mint kompak, entheng, gampang dilebokake ing kanthong utawa dompet, lan nggawa tas nggawa ramping. Ayo nggawa sampeyan ing endi wae sing butuh reresik untu sing cepet

2.Parameter (Spesifikasi) Pilihan Lembut Karet Fleksibel Mint

Jeneng barang Pilihan Karet Fleksibel GT0201D Mint Kanthi Disetujoni Fda
Materi Materi kothak: PP
Materi OraPik: Bahan panganan PP + TPE
Werna Putih, Jambon, Biru utawa Khusus
Ukuran OraPik 4,9 (L) * 0,7 (D) cm
MOQ 10000 Paket
Kemasan 20 pcs saben kothak portebel, 80 pilihan akeh, banjur ing kertu blister

3.Fitur lan Aplikasi Picks Soft Karet Fleksibel

Pilihan Lembut Karet Fleksibel Mint duwe bulu karet fleksibel, nyaman sing pas gampang ing antarane untu kanggo mbusak plak, ngilangi permen karet & pijet ing endi sikat gigi ora bisa digayuh.

4. Rincian Pilihan Lembut Karet Fleksibel Mint

Mint Flexible Rubber Soft Picks

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

Mint Flexible Rubber Soft Picks Mint Flexible Rubber Soft Picks

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan.

Mint Flexible Rubber Soft Picks Mint Flexible Rubber Soft Picks

7. FAQ

Q1 "Yen OEM / ODM kasedhiya?
A1 Ya, OEM / ODM kasedhiya. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "

Tags Panas: Pilihan Lembut Karet Fleksibel Mint, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, Tiongkok, Digawe ing China, Diskon, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.