Tongkat Soft Interdental Fda Ce Disetujui Pilihan Sikat
  • Air ProTongkat Soft Interdental Fda Ce Disetujui Pilihan Sikat
  • Air ProTongkat Soft Interdental Fda Ce Disetujui Pilihan Sikat
  • Air ProTongkat Soft Interdental Fda Ce Disetujui Pilihan Sikat
  • Air ProTongkat Soft Interdental Fda Ce Disetujui Pilihan Sikat

Tongkat Soft Interdental Fda Ce Disetujui Pilihan Sikat

Kita nyediakake Pilihan Sikat Soft Interdental Fda Ce kanggo Pilihan Sikat. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Tongkat Soft Interdental Fda Ce Disetujui Pilihan Sikat

Interdental Soft Stick Fda Ce Approved Brush Picks

Kita nyediakake Pilihan Sikat Soft Interdental Fda Ce kanggo Pilihan Sikat. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1.Pengenalan Tongkat Soft Interdental Fda Ce Sing Disetujui Sikat

CLEANERS ANTARA GIGI sing FLEKSIBEL: Tongkat Lembut interdental Fda Ce Nyetir Sikat Pikat duwe sikat karet sing fleksibel lan gampang pas ing antarane untu kanggo ngilangi plak, ngilangi permen karet panganan & pijet ing endi sikat gigi ora bisa ditemokake. roso mint sing nambah roso resik ing cangkem. GAMPANG GAMPANG gampang: Gagang karet ngidini genggeman sing kuat kanggo nambah kenyamanan lan kontrol sing luwih apik sajrone ngresiki. Ujung tirus sing cocog kanggo ngresiki ruangan sing luwih cilik lan luwih jembar. KANGGO KASUS ON-THE-GO: Soft-Picks Comfort Flex Mint kompak, entheng, gampang dilebokake ing kanthong utawa dompet, lan dilengkapi langsing nggawa kasus. Ayo nggawa sampeyan ing endi wae sing butuh reresik untu sing cepet

2.arameter (Spesifikasi) Tongkat Soft Interdental Fda Ce Sing Disetujui Sikat

Jeneng barang GT0202D Tongkat Soft Interdental Fda Ce Nyetir Pilihan Sikat
Materi Materi kothak: PP
Materi OraPik: Bahan panganan PP + TPE
Werna Putih, Jambon, Biru utawa Khusus
Ukuran OraPik 4,9 (L) * 0,7 (D) cm
MOQ 10000 Paket
Kemasan 40 pcs saben kothak portebel, banjur ing kertu blister

3.Fitur lan Aplikasi Tongkat Soft Interdental Fda Ce Sing Disetujui Sikat

Tongkat Soft Interdental Fda Ce Nyetir Sikat Pikat duwe sikat karet fleksibel, gampang pas ing antarane untu kanggo mbusak plak, ngilangi permen karet & pijet ing endi sikat gigi ora bisa digayuh.

4. Rincian Stick Soft Fld Fda Ce sing Disetujui Pilihan Sikat

Interdental Soft Stick Fda Ce Approved Brush Picks Interdental Soft Stick Fda Ce Approved Brush Picks Interdental Soft Stick Fda Ce Approved Brush Picks Interdental Soft Stick Fda Ce Approved Brush Picks Interdental Soft Stick Fda Ce Approved Brush Picks Interdental Soft Stick Fda Ce Approved Brush Picks

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

Interdental Soft Stick Fda Ce Approved Brush Picks Interdental Soft Stick Fda Ce Approved Brush Picks

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan.

Interdental Soft Stick Fda Ce Approved Brush Picks Interdental Soft Stick Fda Ce Approved Brush Picks

7. FAQ

Q1 "Yen OEM / ODM kasedhiya?
A1 Ya, OEM / ODM kasedhiya. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "

Tags Panas: Tongkat Lembut Interdental Fda Ce Dipilih Sikat Sikat, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, China, Diskon ing China, Diskon, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.