Pilihan Kertas Individu sing Dibungkus Plossy Dental Floss
  • Air ProPilihan Kertas Individu sing Dibungkus Plossy Dental Floss
  • Air ProPilihan Kertas Individu sing Dibungkus Plossy Dental Floss
  • Air ProPilihan Kertas Individu sing Dibungkus Plossy Dental Floss
  • Air ProPilihan Kertas Individu sing Dibungkus Plossy Dental Floss

Pilihan Kertas Individu sing Dibungkus Plossy Dental Floss

Kita nyedhiyakake Kertas Individu sing Dibungkus Plastik Floss Pick. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Pilihan Kertas Individu sing Dibungkus Plossy Dental Floss

Individual Paper Wrapped Classy Dental Floss Pick

Kita nyedhiyakake Kertas Individu sing Dibungkus Plastik Floss Pick. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1.Pengenalan Kertas Individu sing Dibungkus Plastik Floss Pick

Apa Kertu Individual sing Dibungkus Klambi Gigi Plassy luwih apik tinimbang flos? Sanajan iki bisa uga trep, pilihan flos ora efektif kaya flos biasa. Pilihan Kertas Plastik Balut Gigi Individu ora ngidini sampeyan nggayuh kabeh sudhut sing bisa ditindakake benang benang supaya sampeyan ora bisa ngresiki untu kanthi efektif. Disaranake floss biasa, nanging pilihan floss luwih apik tinimbang kesehatan oral apa-apa.

2.Parameter (Spesifikasi) Kertas Individu sing Dibungkus Plastik Floss Pick

Jeneng barang Kertas Individu GT0198D-4 Bungkus Plossy Dental Classy
Materi Bahan saka floss: UHMWPE
Bahan gagang: PS
Werna Putih, Jambon, Biru utawa Khusus
MOQ 10000 Paket
Kemasan 1 potong saben tas kertas dilapisi PE

3.Fitur lan Aplikasi Kertas Individu sing Dibungkus Plastik Floss Pick

Pilihan Kertas Individu sing Dibungkus Clossy Dental Floss minangka alat plastik cilik kanthi ujung lengkung sing ngemot sepotong benang gigi. Lan ana bonusâ € ”pucuk floss ing sisih liyane nampilake pilihan plastik cilik sing bisa digunakake tinimbang tusuk gigi kayu kanggo mbusak partikel panganan gedhe sing bisa kejiret ing garis permen karet utawa ing antarane untu.

4. Rincian Kertas Individu sing Dibungkus Plastik Floss Pick

Individual Paper Wrapped Classy Dental Floss Pick Individual Paper Wrapped Classy Dental Floss Pick Individual Paper Wrapped Classy Dental Floss Pick Individual Paper Wrapped Classy Dental Floss Pick Individual Paper Wrapped Classy Dental Floss Pick Individual Paper Wrapped Classy Dental Floss Pick Individual Paper Wrapped Classy Dental Floss Pick

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

Individual Paper Wrapped Classy Dental Floss Pick Individual Paper Wrapped Classy Dental Floss Pick

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan.

Individual Paper Wrapped Classy Dental Floss Pick Individual Paper Wrapped Classy Dental Floss Pick

7. FAQ

Q1 "Yen OEM / ODM kasedhiya?
A1 Ya, OEM / ODM kasedhiya. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "

Tags Panas: Kertas Individu sing Dibungkus Plossy Dental Floss, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, Tiongkok, Digawe ing China, Diskon, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.