Panganan Kelas PS Y Wujud Gigi Bali Nyenengake Geser Geser Gigi Nyaman
  • Air ProPanganan Kelas PS Y Wujud Gigi Bali Nyenengake Geser Geser Gigi Nyaman
  • Air ProPanganan Kelas PS Y Wujud Gigi Bali Nyenengake Geser Geser Gigi Nyaman
  • Air ProPanganan Kelas PS Y Wujud Gigi Bali Nyenengake Geser Geser Gigi Nyaman
  • Air ProPanganan Kelas PS Y Wujud Gigi Bali Nyenengake Geser Geser Gigi Nyaman

Panganan Kelas PS Y Wujud Gigi Bali Nyenengake Geser Geser Gigi Nyaman

Kita nyuplai untu punggung kelas grade Y Y sing bisa milih flos gigi. kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Panganan Kelas PS Y Wujud Gigi Bali Nyenengake Geser Geser Gigi Nyaman

Food Grade PS Y Shaped Back Teeth Comfortable Slide Dental Floss Pick

Kita nyuplai untu punggung kelas grade Y Y sing bisa milih flos gigi. kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1.Pengenalan Bahan Panganan PS Y Wujud Gigi Pilih Geser Geser Nyaman Geser

Apa Bahan Bakar Pola Kelas Y Y Geser Nyetir Geser Gigi luwih apik tinimbang flos? Nalika iki bisa uga trep, Panganan Kelas PS Y Wujud Gigi Pola Geser Geser Nyaman Ora efektif kaya flos biasa. Pilihan floss ora ngidini sampeyan nggayuh kabeh sudhut sing bisa ditindakake benang benang supaya sampeyan ora bisa ngresiki untu kanthi efektif. Disaranake floss biasa, nanging pilihan floss luwih apik tinimbang kesehatan oral apa-apa.

2.Parameter (Spesifikasi) Panganan Kelas PS Y Wujud Gigi Bali Geser Nyetir Geser Gigi Nyaman

Jeneng barang GT0509D bahan panganan PS Y bentuk untune mburi kepenak milih flos gigi
Materi Bahan saka floss: PTFE
Bahan gagang: bahan panganan PS
Werna Putih, Jambon, Biru utawa Khusus
MOQ 10000 Paket
Liyane Roso: tanpa
Lapisan benang: tanpa
Kemasan 50 piket ing kothak PP, banjur susut dibungkus

3.Fitur lan Aplikasi Panganan Kelas PS Y Wujud Gigi Pilih Geser Geser Nyaman Geser

Panganan Floss Dental Kelas PS Y Panganan Geser Nyetir Gigi Floss yaiku alat plastik cilik kanthi ujung lengkung sing ngemot flos untu. Lan ana bonusâ € ”pucuk floss ing sisih liyane nampilake pilihan plastik cilik sing bisa digunakake tinimbang tusuk gigi kayu kanggo mbusak partikel panganan gedhe sing bisa kejiret ing garis permen karet utawa ing antarane untu.

4. Rincian Panganan Kelas PS Y Wujud Gigi Pilih Geser Geser Nyaman Geser

Food Grade PS Y Shaped Back Teeth Comfortable Slide Dental Floss Pick Food Grade PS Y Shaped Back Teeth Comfortable Slide Dental Floss Pick Food Grade PS Y Shaped Back Teeth Comfortable Slide Dental Floss Pick Food Grade PS Y Shaped Back Teeth Comfortable Slide Dental Floss Pick Food Grade PS Y Shaped Back Teeth Comfortable Slide Dental Floss Pick

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

Food Grade PS Y Shaped Back Teeth Comfortable Slide Dental Floss Pick Food Grade PS Y Shaped Back Teeth Comfortable Slide Dental Floss Pick

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan.

Food Grade PS Y Shaped Back Teeth Comfortable Slide Dental Floss Pick Food Grade PS Y Shaped Back Teeth Comfortable Slide Dental Floss Pick

7. FAQ

Q1 "Yen OEM / ODM kasedhiya?
A1 Ya, OEM / ODM kasedhiya. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "

Tags Panas: Kelas Panganan PS Y Wujud Gigi Bali Nyenengake Geser Gigi Plastik, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, China, Digawe ing China, Diskon, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.