Extension-Type I Shaped Interdental Kuas
  • Air ProExtension-Type I Shaped Interdental Kuas
  • Air ProExtension-Type I Shaped Interdental Kuas
  • Air ProExtension-Type I Shaped Interdental Kuas
  • Air ProExtension-Type I Shaped Interdental Kuas
  • Air ProExtension-Type I Shaped Interdental Kuas
  • Air ProExtension-Type I Shaped Interdental Kuas

Extension-Type I Shaped Interdental Kuas

Kita nyediakake Sikat Interdental Tipe I Jenis Aku. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Extension-Type I Shaped Interdental Kuas

Extension-Type I Shaped Interdental Brush

Kita nyediakake Sikat Interdental Tipe I Jenis Aku. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1. Pambuka Sikat Ekstensi I-Type I Shaped

Apa Sikat Interdental Wujud I Jenis Ekstensi minangka rutinitas padinan Apa sampeyan ngerti yen sikat untu mung bisa tekan 60% lumahing waos? Plak gigi tuwuh ing antarane untu nalika sikat untu ora tekan. Sampeyan luwih becik nggunakake sikat interdental minangka bagean saka rutinitas reresik saben dina kanggo nyegah inflamasi permen karet, rongga lan ambegan ora enak. Sikat Interdental Tipe I Tipe Ekstensi yaiku sikat cilik sing dirancang khusus kanggo ngresiki ing antarane untu, ing endi rutinitas reresik sikat untu ora tekan. Gunakake sikat interdental saben dina saliyane kanggo rerumput untu, minangka cara sing gampang lan efisien kanggo njaga permen karet lan untu seger lan sehat. mupangat kanggo flossing minangka tambahan kanggo rerumput untu rutin mung winates.

2.Parameter (Spesifikasi) Sikat Interdental Berbentuk Tipe I

Jeneng barang GT0070D Extension-Type I Shaped Interdental Sikat
Materi Bahan wulu: nilon DuPont
Bahan gagang: PS
Bahan kawat: Kawat warna Jerman
Werna gagang Kuning (SSS), Biru (SS), Ijo (S)
Ukurane Ukuran sakabèhé: 6,5cm L x 0.60cm W (Open)
Ukuran gelang: SSS (0.7mm), SS (0.8mm), S (1.0mm)
MOQ 10000 Paket
Kemasan 8 pcs ing kertu blister

3.Fitur lan Aplikasi Sikat Interdental Tipe I Jenis

Cara nggunakake Kuas Interdental Tipe I sing Disambungake Instruksi langkah demi langkah Nggawe rutinitas saben dina kanggo rerumput ing antarane untu nganggo sikat interdental Iki bakal njaga cangkeme sehat lan nyegah radhang permen karet lan rongga. Sikat Interdental Bentuk I-Tipe I uga bisa digunakake kanggo ngresiki implan lan peralatan orthodontic.

4. Rincian Sikat Ekstensi I-Type I Shaped Interdental Sikat

Extension-Type I Shaped Interdental Brush Extension-Type I Shaped Interdental Brush Extension-Type I Shaped Interdental Brush Extension-Type I Shaped Interdental Brush Extension-Type I Shaped Interdental Brush Extension-Type I Shaped Interdental Brush Extension-Type I Shaped Interdental Brush

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

Extension-Type I Shaped Interdental Brush Extension-Type I Shaped Interdental Brush

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan.

Extension-Type I Shaped Interdental Brush Extension-Type I Shaped Interdental Brush

7. FAQ

Q1 "Suwene kiriman sampeyan?
A1 Biasane 35 ~ 45 dina sawise nampa setoran lan persetujuan karya seni. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "
Q5 "Apa sampeyan duwe pengalaman adol kanggo perusahaan gedhe?
A5 Ya, kita duwe 3 pelanggan sing dadi 500 perusahaan paling dhuwur ing saindenging jagad. "

Tags Panas: Sikat Inter -ental I-Tipe I, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, Tiongkok, Digawe ing China, Diskon, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.