Irigasi Lisan Air Listrik Voltase IPX7 Waterproof Water Toothpick Dental Flusher Care 4 Level Gear
  • Air ProIrigasi Lisan Air Listrik Voltase IPX7 Waterproof Water Toothpick Dental Flusher Care 4 Level Gear
  • Air ProIrigasi Lisan Air Listrik Voltase IPX7 Waterproof Water Toothpick Dental Flusher Care 4 Level Gear
  • Air ProIrigasi Lisan Air Listrik Voltase IPX7 Waterproof Water Toothpick Dental Flusher Care 4 Level Gear

Irigasi Lisan Air Listrik Voltase IPX7 Waterproof Water Toothpick Dental Flusher Care 4 Level Gear

Kita nyuplai Voltase Aliran Irigasi Listrik Listrik IPX7 Waterproof Water Toothpick Dental Flusher Care 4 Gear Level. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Irigasi Lisan Air Listrik Voltase IPX7 Waterproof Water Toothpick Dental Flusher Care 4 Level Gear

Electric Oral Irrigator Water Flow Voltage IPX7 Waterproof Water Toothpick Dental Flusher Care 4 Gear Level

Kita nyuplai Voltase Aliran Irigasi Listrik Listrik IPX7 Waterproof Water Toothpick Dental Flusher Care 4 Gear Level. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1.Pengenalan Voltase Aliran Air Irigasi Listrik Listrik IPX7 Waterproof Toothpick Toothpick Dental Flusher Care 4 Gear Level

Pilihan banyu bisa mbantu nyingkirake partikel panganan saka untu lan bisa uga nyuda pendarahan lan penyakit permen karet ”, nanging umume ora dianggep minangka sulih kanggo nyikat lan flossing. Umume ora mbusak film lan tondo pengeling eling ing untu, nanging bisa mbantu nyuda bakteri sanajan ing ngisor garis permen karet.

2.Parameter (Spesifikasi) Irigasi Lirut Listrik Banyu Voltase IPX7 Waterproof Water Toothpick Dental Flusher Care 4 Level Gear

Jeneng barang GT0903C Voltase Aliran Air Irigasi Listrik Listrik IPX7 Waterproof Water Toothpick Dental Flusher Care 4 Gear Level
Materi ABS
Werna Minangka foto / Customized
MOQ 2000 Paket

3.Fitur lan Aplikasi Voltase Aliran Air Irigasi Listrik Listrik IPX7 Waterproof Water Toothpick Dental Flusher Care 4 Gear Level

WaterPik efektif banget, lan malah luwih efektif tinimbang benang benang, nyuda gingivitis, nyuda perdarahan gingiva, lan ngilangi plak. Uga bisa ngresiki luwih jero menyang kanthong periodontal tinimbang kaleng.

4. Rincian Voltase Aliran Air Irigasi Listrik Listrik IPX7 Waterproof Water Toothpick Dental Flusher Care 4 Gear Level

Electric Oral Irrigator Water Flow Voltage IPX7 Waterproof Water Toothpick Dental Flusher Care 4 Gear Level Electric Oral Irrigator Water Flow Voltage IPX7 Waterproof Water Toothpick Dental Flusher Care 4 Gear Level Electric Oral Irrigator Water Flow Voltage IPX7 Waterproof Water Toothpick Dental Flusher Care 4 Gear Level Electric Oral Irrigator Water Flow Voltage IPX7 Waterproof Water Toothpick Dental Flusher Care 4 Gear Level

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

Electric Oral Irrigator Water Flow Voltage IPX7 Waterproof Water Toothpick Dental Flusher Care 4 Gear Level Electric Oral Irrigator Water Flow Voltage IPX7 Waterproof Water Toothpick Dental Flusher Care 4 Gear LevelElectric Oral Irrigator Water Flow Voltage IPX7 Waterproof Water Toothpick Dental Flusher Care 4 Gear Level

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan

Electric Oral Irrigator Water Flow Voltage IPX7 Waterproof Water Toothpick Dental Flusher Care 4 Gear Level Electric Oral Irrigator Water Flow Voltage IPX7 Waterproof Water Toothpick Dental Flusher Care 4 Gear Level

7. FAQ

Q1 "Yen OEM / ODM kasedhiya?
A1 Ya, OEM / ODM kasedhiya. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "

Tags Panas: Irigasi Oral Listrik Air Voltase Aliran IPX7 Waterproof Water Toothpick Dental Flusher Care 4 Gear Level, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, China, Diskon ing China, Diskon, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Kutipan, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.