Kothak Kertas Gigi Floss Plastik Gigi Ramah Lingkungan kanthi Ramah Lingkungan
  • Air ProKothak Kertas Gigi Floss Plastik Gigi Ramah Lingkungan kanthi Ramah Lingkungan
  • Air ProKothak Kertas Gigi Floss Plastik Gigi Ramah Lingkungan kanthi Ramah Lingkungan
  • Air ProKothak Kertas Gigi Floss Plastik Gigi Ramah Lingkungan kanthi Ramah Lingkungan

Kothak Kertas Gigi Floss Plastik Gigi Ramah Lingkungan kanthi Ramah Lingkungan

Kasedhiya Kothak Kertu Gigi Floss Gigi Plancongan Ramah Lingkungan Ramah Lingkungan. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Kothak Kertas Gigi Floss Plastik Gigi Ramah Lingkungan kanthi Ramah Lingkungan

Eco-Friendly Disposable Biodegradable Dental Floss Toothpick Paper Box

Kasedhiya Kothak Kertu Gigi Floss Gigi Plancongan Ramah Lingkungan Ramah Lingkungan. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1. Pambuka Kotak Kertas Gigi Floss Gigi Plancongan Eco-Friendly

Apa pilihan floss luwih apik tinimbang floss? Sanajan iki bisa digunakake, floss picks ora efektif kaya floss biasa. Pilihan floss ora ngidini sampeyan nggayuh kabeh sudhut sing bisa ditindakake benang benang supaya sampeyan ora bisa ngresiki untu kanthi efektif. Disaranake floss biasa, nanging pilihan floss luwih apik tinimbang kesehatan oral apa-apa.

2.Parameter (Spesifikasi) Kothak Kertas Gigi Floss Gigi Biji Pola Ramah Lingkungan

Jeneng barang GT0510D-2 Kotak Kertas Gigi Floss Gigi Plancongan Eco-Friendly
Materi Bahan saka floss: UHMWPE
Bahan gagang: PLA 100%
Werna Putih, Jambon, Biru utawa Khusus
MOQ 20000 Paket
Liyane Roso: tanpa
Lapisan benang: tanpa
Kemasan 25/50/75 njupuk saben tas kraft

3.Fitur lan Aplikasi Kothak Kertas Gigi Floss Gigi Plancongan Eco-Friendly

Pilihan floss gigi minangka alat plastik cilik kanthi ujung lengkung sing ngemot sepotong benang gigi. Lan ana bonusâ € ”pucuk floss ing sisih liyane nampilake pilihan plastik cilik sing bisa digunakake tinimbang tusuk gigi kayu kanggo mbusak partikel panganan gedhe sing bisa kejiret ing garis permen karet utawa ing antarane untu.

4. Rincian Kothak Kertu Gigi Floss Gigi Ramah Lingkungan sing Ramah Lingkungan

Eco-Friendly Disposable Biodegradable Dental Floss Toothpick Paper Box Eco-Friendly Disposable Biodegradable Dental Floss Toothpick Paper Box Eco-Friendly Disposable Biodegradable Dental Floss Toothpick Paper Box Eco-Friendly Disposable Biodegradable Dental Floss Toothpick Paper Box Eco-Friendly Disposable Biodegradable Dental Floss Toothpick Paper Box Eco-Friendly Disposable Biodegradable Dental Floss Toothpick Paper Box Eco-Friendly Disposable Biodegradable Dental Floss Toothpick Paper Box Eco-Friendly Disposable Biodegradable Dental Floss Toothpick Paper Box

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

Eco-Friendly Disposable Biodegradable Dental Floss Toothpick Paper Box Eco-Friendly Disposable Biodegradable Dental Floss Toothpick Paper Box

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan.

Eco-Friendly Disposable Biodegradable Dental Floss Toothpick Paper Box Eco-Friendly Disposable Biodegradable Dental Floss Toothpick Paper Box

7. FAQ

Q1 "Yen OEM / ODM kasedhiya?
A1 Ya, OEM / ODM kasedhiya. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "

Tags Panas: Kotak Kertas Gigi Floss Gigi Biasa Ramah Lingkungan, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, Tiongkok, Digawe ing China, Diskon, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Kutipan, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.