Sikat Interdental Sekali Pakai
  • Air ProSikat Interdental Sekali Pakai
  • Air ProSikat Interdental Sekali Pakai
  • Air ProSikat Interdental Sekali Pakai
  • Air ProSikat Interdental Sekali Pakai
  • Air ProSikat Interdental Sekali Pakai

Sikat Interdental Sekali Pakai

Kita nyedhiyakake sikat interdental sing bisa digunakake ing China. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Sikat Interdental Sekali Pakai Digawe Ing China

Disposable Interdental Brush

Kita nyedhiyakake sikat interdental sing bisa digunakake ing China. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1. Pambuka Sikat Interdental Sekali Pakai

Apa Disikat Pakai Interdental Disposable minangka rutinitas saben dinane Apa sampeyan ngerti yen sikat untu mung bisa tekan 60% lumahing waos? Plak gigi tuwuh ing antarane untu nalika sikat untu ora tekan. Apike sampeyan nggunakake sikat interdental minangka bagean saka rutinitas reresik saben dina kanggo nyegah peradangan permen karet, rongga lan ambegan ora enak. Sikat interdental minangka sikat cilik sing dirancang khusus kanggo ngresiki ing antarane untu, ing endi sikat untu biasa ora tekan. Panganggone Sikat Interdental Disposable saben dina saliyane kanggo nyikat gigi kanthi rutin, minangka cara sing gampang lan efisien kanggo njaga permen karet lan untu seger lan sehat. mupangat kanggo flossing minangka tambahan kanggo rerumput untu rutin mung winates.

2.Parameter (Spesifikasi) Sikat Interdental Sekali Pakai

Jeneng barang GT0084D Sikat Interdental Sekali Pakai Digawe Ing China
Materi Bahan wulu: Dupont nilon
Bahan gagang: PP
Bahan kawat: Baja tahan karat
Werna gagang Putih, Ijo, Biru
Ukurane Ukuran umume: 7,5cm L x 0.70cm W
Ukuran gelang: SS (0.7-0.8mm), S (1.0mm-1.2mm), M (1.2mm-1.5mm)
MOQ 10000 Paket
Kemasan 5 pcs dadi blister dobel, kanthi kertu label pribadi utawa khusus

3.Fitur lan Aplikasi Sikat Interdental Sekali Pakai

Cara nggunakake sikat Interdental Sekali Pakai? Pandhuan langkah demi langkah. Gawe rutinitas saben dina kanggo rerumput ing antarane untu nganggo sikat interdental. Iki bakal njaga cangkeme sehat lan nyegah radhang permen karet lan rongga. Sikat Interdental Sekali Pakai uga bisa digunakake kanggo ngresiki implan lan peralatan orthodontic.

4. Rincian Sikat Interdental Sekali Pakai

Disposable Interdental Brush Disposable Interdental Brush Disposable Interdental Brush Disposable Interdental Brush Disposable Interdental Brush Disposable Interdental Brush

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

Disposable Interdental Brush Disposable Interdental Brush

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan.

Disposable Interdental Brush Disposable Interdental Brush

7. FAQ

Q1 "Suwene kiriman sampeyan?
A1 Biasane 35 ~ 45 dina sawise nampa setoran lan persetujuan karya seni. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "
Q5 "Apa sampeyan duwe pengalaman adol kanggo perusahaan gedhe?
A5 Ya, kita duwe 3 pelanggan sing dadi 500 perusahaan paling dhuwur ing saindenging jagad. "

Tags Panas: Sikat Interdental Sekali Pakai, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, Tiongkok, Digawe ing China, Diskon, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.