Dental Floss Pick Diwasa 75 Kantong Pilihan
  • Air ProDental Floss Pick Diwasa 75 Kantong Pilihan
  • Air ProDental Floss Pick Diwasa 75 Kantong Pilihan
  • Air ProDental Floss Pick Diwasa 75 Kantong Pilihan
  • Air ProDental Floss Pick Diwasa 75 Kantong Pilihan
  • Air ProDental Floss Pick Diwasa 75 Kantong Pilihan

Dental Floss Pick Diwasa 75 Kantong Pilihan

Kita nyuplai Plastif Gigi Gigi Murah Durable 75 Kantong Pilihan. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Milih Floss Gigi Durasi sing Lumayan 75Wong Kantong

Dental Floss Pick Adults 75 Picks Bag

Kita nyuplai Plastif Gigi Gigi Murah Durable 75 Kantong Pilihan. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1. Pambuka milih Dental Floss Wong diwasa 75 Kantong Pilihan

Apa pilihan floss luwih apik tinimbang floss? Sanajan iki bisa digunakake, floss picks ora efektif kaya floss biasa. Pilihan floss ora ngidini sampeyan nggayuh kabeh sudhut sing bisa ditindakake benang benang supaya sampeyan ora bisa ngresiki untu kanthi efektif. Disaranake floss biasa, nanging pilihan floss luwih apik tinimbang kesehatan oral apa-apa.

2.Parameter (Spesifikasi) Dental Floss Pick Dewasa 75 Kantong Pilihan

Jeneng barang GT0507D Ploss Gigi Gigi Durable sing Tuku Dewasa 75Pilih Tas
Materi Bahan saka floss: UHMWPE
Bahan gagang: ABS
Werna Putih, Jambon, Biru utawa Khusus
MOQ 10000 Paket
Liyane Roso: tanpa
Lapisan benang: tanpa
Kemasan 75 piket saben tas ritsleting sing dicithak

3.Fitur lan Aplikasi Plastik Gigi Dewasa Pilih 75 Kantong Pilihan

Pilihan floss gigi minangka alat plastik cilik kanthi ujung lengkung sing ngemot sepotong benang gigi. Lan ana bonusâ € ”pucuk floss ing sisih liyane nampilake pilihan plastik cilik sing bisa digunakake tinimbang tusuk gigi kayu kanggo mbusak partikel panganan gedhe sing bisa kejiret ing garis permen karet utawa ing antarane untu.

4. Rincian Dental Floss Pick Wong diwasa 75 Nyokot Tas

Dental Floss Pick Adults 75 Picks Bag Dental Floss Pick Adults 75 Picks Bag Dental Floss Pick Adults 75 Picks Bag Dental Floss Pick Adults 75 Picks Bag Dental Floss Pick Adults 75 Picks Bag Dental Floss Pick Adults 75 Picks Bag Dental Floss Pick Adults 75 Picks Bag

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

Dental Floss Pick Adults 75 Picks Bag Dental Floss Pick Adults 75 Picks Bag

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan.

Dental Floss Pick Adults 75 Picks Bag Dental Floss Pick Adults 75 Picks Bag

7. FAQ

Q1 "Yen OEM / ODM kasedhiya?
A1 Ya, OEM / ODM kasedhiya. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "

Tags Panas: Dental Floss Pick Dewasa 75 Pilihan Kantong, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, China, Digawe ing China, Diskon, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.