Pati Jagung Plastik Jerapah Gratis Flosser Kanggo Bocah-bocah
  • Air ProPati Jagung Plastik Jerapah Gratis Flosser Kanggo Bocah-bocah
  • Air ProPati Jagung Plastik Jerapah Gratis Flosser Kanggo Bocah-bocah
  • Air ProPati Jagung Plastik Jerapah Gratis Flosser Kanggo Bocah-bocah

Pati Jagung Plastik Jerapah Gratis Flosser Kanggo Bocah-bocah

Kita nyedhiyakake Flosser Jerapah Gratis Plastik Jagung Plastik Kanggo Anak. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Flosser Jerapah Gratis Plastik Pati Jagung Kanggo Anak

Corn Starch Plastic Free Giraffe Flosser For Kids

Kita nyedhiyakake Flosser Jerapah Gratis Plastik Jagung Plastik Kanggo Anak. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1.Pengenalan Flosser Jerapah Bebas Plastik Jagung Kanggo Anak

Apa pilihan floss luwih apik tinimbang floss? Sanajan iki bisa digunakake, floss picks ora efektif kaya floss biasa. Pilihan floss ora ngidini sampeyan nggayuh kabeh sudhut sing bisa ditindakake benang benang supaya sampeyan ora bisa ngresiki untu kanthi efektif. Disaranake floss biasa, nanging pilihan floss luwih apik tinimbang kesehatan oral apa-apa.

2.Parameter (Spesifikasi) Floss Jerapah Bebas Plastik Jagung Kanggo Anak

Jeneng barang GT0045D Pati Jagung Plastik Plastik Jerapah Gratis Kanggo Bocah-bocah
Materi Bahan saka floss: UHMWPE
Bahan gagang: bahan panganan PS
Werna Putih, Jambon, Biru utawa Khusus
MOQ 10000 Paket
Kemasan 20 pilihan saben tas ritsleting sing dicithak, 50pick per pp box utawa disesuaikan

3.Fitur lan Aplikasi Flosser Jerapah Bebas Plastik Jagung Kanggo Anak

Pilihan floss gigi minangka alat plastik cilik kanthi ujung lengkung sing ngemot sepotong benang gigi. Lan ana bonusâ € ”pucuk floss ing sisih liyane nampilake pilihan plastik cilik sing bisa digunakake tinimbang tusuk gigi kayu kanggo mbusak partikel panganan gedhe sing bisa kejiret ing garis permen karet utawa ing antarane untu.

4. Rincian Floss Jerapah Bebas Plastik Jagung Kanggo Anak

Corn Starch Plastic Free Giraffe Flosser For Kids Corn Starch Plastic Free Giraffe Flosser For Kids Corn Starch Plastic Free Giraffe Flosser For Kids Corn Starch Plastic Free Giraffe Flosser For Kids Corn Starch Plastic Free Giraffe Flosser For Kids

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

Corn Starch Plastic Free Giraffe Flosser For Kids Corn Starch Plastic Free Giraffe Flosser For Kids

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan.

Corn Starch Plastic Free Giraffe Flosser For Kids Corn Starch Plastic Free Giraffe Flosser For Kids

7. FAQ

Q1 "Suwene kiriman sampeyan?
A1 Biasane 35 ~ 45 dina sawise nampa setoran lan persetujuan karya seni. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "

Tags Panas: Flosser Jerapah Gratis Plastik Jagung Kanggo Bocah-bocah, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, China, Diskon ing China, Diskon, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.