Pati Jagung Compostable Floss Dental Punch Kraft Bag Kanthi Rasa Mint
  • Air ProPati Jagung Compostable Floss Dental Punch Kraft Bag Kanthi Rasa Mint
  • Air ProPati Jagung Compostable Floss Dental Punch Kraft Bag Kanthi Rasa Mint
  • Air ProPati Jagung Compostable Floss Dental Punch Kraft Bag Kanthi Rasa Mint

Pati Jagung Compostable Floss Dental Punch Kraft Bag Kanthi Rasa Mint

Kita nyuplai OEM Kanji Jagung Stost Dental Floss Pick Kraft Bag Kanthi Rasa Mint. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

OEM Compostable Starch Dental Floss Pick Kraft Bag Kanthi Rasa Mint

Compostable Corn Starch Dental Floss Pick Kraft Bag With Taste Of Mint

Kita nyuplai OEM Kanji Jagung Stost Dental Floss Pick Kraft Bag Kanthi Rasa Mint. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1.Pengenalan Kantong Jagung Kompostable Dental Floss Pick Kraft Bag Kanthi Rasa Mint

Apa pilihan floss luwih apik tinimbang floss? Sanajan iki bisa digunakake, floss picks ora efektif kaya floss biasa. Pilihan floss ora ngidini sampeyan nggayuh kabeh sudhut sing bisa ditindakake benang benang supaya sampeyan ora bisa ngresiki untu kanthi efektif. Disaranake floss biasa, nanging pilihan floss luwih apik tinimbang kesehatan oral apa-apa.

2.Parameter (Spesifikasi) Kantong Jagung Compostable Dental Floss Pick Kraft Bag Kanthi Rasa Mint

Jeneng barang GT0510D OEM Pati Jagung Kompos Dental Floss Pick Kraft Bag Kanthi Rasa Mint
Materi Bahan saka floss: UHMWPE
Bahan gagang: PLA 100%
Werna Putih, Jambon, Biru utawa Khusus
MOQ 10000 Paket
Liyane Roso: tanpa
Lapisan benang: tanpa
Kemasan 25/50/75 pilihan saben kothak warna karton

3.Fitur lan Aplikasi Kantong Jagung Compostable Dental Floss Pick Kraft Bag Kanthi Rasa Mint

Pilihan floss gigi minangka alat plastik cilik kanthi ujung lengkung sing ngemot sepotong benang gigi. Lan ana bonusâ € ”pucuk floss ing sisih liyane nampilake pilihan plastik cilik sing bisa digunakake tinimbang tusuk gigi kayu kanggo mbusak partikel panganan gedhe sing bisa kejiret ing garis permen karet utawa ing antarane untu.

4. Rincian Pati Jagung Kompos Dental Floss Pick Kraft Bag Kanthi Rasa Mint

Compostable Corn Starch Dental Floss Pick Kraft Bag With Taste Of Mint Compostable Corn Starch Dental Floss Pick Kraft Bag With Taste Of Mint Compostable Corn Starch Dental Floss Pick Kraft Bag With Taste Of Mint Compostable Corn Starch Dental Floss Pick Kraft Bag With Taste Of Mint Compostable Corn Starch Dental Floss Pick Kraft Bag With Taste Of Mint Compostable Corn Starch Dental Floss Pick Kraft Bag With Taste Of Mint Compostable Corn Starch Dental Floss Pick Kraft Bag With Taste Of Mint

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

Compostable Corn Starch Dental Floss Pick Kraft Bag With Taste Of Mint Compostable Corn Starch Dental Floss Pick Kraft Bag With Taste Of Mint

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan.

Compostable Corn Starch Dental Floss Pick Kraft Bag With Taste Of Mint Compostable Corn Starch Dental Floss Pick Kraft Bag With Taste Of Mint

7. FAQ

Q1 "Yen OEM / ODM kasedhiya?
A1 Ya, OEM / ODM kasedhiya. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "

Tags Panas: Kantong Jagung Kompostable Dental Floss Pick Kraft Bag Kanthi Rasa Mint, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, China, Digawe ing China, Diskon, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.