Pilihan Floss Anak Kewan Laut
  • Air ProPilihan Floss Anak Kewan Laut
  • Air ProPilihan Floss Anak Kewan Laut
  • Air ProPilihan Floss Anak Kewan Laut
  • Air ProPilihan Floss Anak Kewan Laut
  • Air ProPilihan Floss Anak Kewan Laut

Pilihan Floss Anak Kewan Laut

Kita nyediakake Pilihan Floss Anak-anak Kewan Laut. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Pilihan Floss Anak Kewan Laut

Cartoon Sea Animal Kids Floss Pick

Kita nyediakake Pilihan Floss Anak-anak Kewan Laut. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1. Pambuka Milih Floss Anak Kewan Laut Laut

Apa Pilihan Floss Anak-Anak Laut Laut luwih apik tinimbang flos? Sanajan iki kepenak, pilihan flos ora efektif kaya flos biasa. Pilihan Floss Anak Hewan Laut Laut ora ngidini sampeyan nggayuh kabeh sudhut sing bisa ditindakake benang benang supaya sampeyan ora bisa ngresiki untu kanthi efektif. Disaranake floss biasa, nanging pilihan floss luwih apik tinimbang kesehatan oral apa-apa.

2.Parameter (Spesifikasi) Ploss Floss Bocah-bocah Laut Laut

Jeneng barang Pilihan Floss Anak Kewan Laut Cartoon GT0044D
Materi Bahan saka floss: UHMWPE
Bahan gagang: bahan panganan PS
Werna Putih, Jambon, Biru utawa Khusus
MOQ 10000 Paket
Kemasan 20 pilihan saben tas ritsleting sing dicithak, 50pick per pp box utawa disesuaikan

3.Fitur lan Aplikasi Milih Floss Bocah-bocah Kewan Laut Laut

Cartoon Floss Kids Animal Sea Floss minangka alat plastik cilik kanthi pucuk sudhut mlengkung sing ngemot flos untu. Lan ana bonusâ € ”pucuk floss ing sisih liyane nampilake pilihan plastik cilik sing bisa digunakake tinimbang tusuk gigi kayu kanggo mbusak partikel panganan gedhe sing bisa kejiret ing garis permen karet utawa ing antarane untu.

4. Rincian Pilihan Floss Anak Kewan Laut Laut

Cartoon Sea Animal Kids Floss Pick Cartoon Sea Animal Kids Floss Pick Cartoon Sea Animal Kids Floss Pick Cartoon Sea Animal Kids Floss Pick

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

Cartoon Sea Animal Kids Floss Pick Cartoon Sea Animal Kids Floss Pick

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan.

Cartoon Sea Animal Kids Floss Pick Cartoon Sea Animal Kids Floss Pick

7. FAQ

Q1 "Yen OEM / ODM kasedhiya?
A1 Ya, OEM / ODM kasedhiya. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "

Tags Panas: Cartoon Floss Kids Animal Sea Flip, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, Tiongkok, Digawe ing China, Diskon, Tuku Diskon, Harga, Daftar Harga, Quotation, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.