Sikat Gigi Gigi Biodegradable Bambu Tangan
  • Air ProSikat Gigi Gigi Biodegradable Bambu Tangan
  • Air ProSikat Gigi Gigi Biodegradable Bambu Tangan
  • Air ProSikat Gigi Gigi Biodegradable Bambu Tangan
  • Air ProSikat Gigi Gigi Biodegradable Bambu Tangan

Sikat Gigi Gigi Biodegradable Bambu Tangan

Kita nyuplai rerumput untu sing bisa dibiji nganggo pring. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Sikat Gigi Gigi Biodegradable Bambu Tangan

Bamboo Hand Biodegradable Teeth Gap Brush

Kita nyuplai rerumput untu sing bisa dibiji nganggo pring. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1. Pambuka Sikat Gap Gigi Biodegradasi Tangan Bambu

Apa sikat sikat interdental dadi rutinitas saben dina? Apa sampeyan ngerti yen sikat untu mung bisa tekan 60% lumahing waos? Plak gigi tuwuh ing antarane untu nalika sikat untu ora tekan. Sampeyan luwih becik nggunakake sikat interdental minangka bagean saka rutinitas reresik saben dina kanggo nyegah peradangan permen karet, rongga lan ambegan ora enak. Sikat Gigi Gigi Gesang Bambu minangka sikat cilik sing dirancang khusus kanggo ngresiki ing antarane untu, ing endi sikat sikat gigi biasa ora tekan. Nggunakake sikat Gigi Gigi Biodegradable Bambu saben dina saliyane kanggo rerumput untu, minangka cara sing gampang lan efisien kanggo njaga permen karet lan untu seger lan sehat. mupangat kanggo flossing minangka tambahan kanggo rerumput untu rutin mung winates.

2.Parameter (Spesifikasi) Sikat Gap Gigi Biodegradasi Tangan Bambu

Jeneng barang GT0083D Bambu Tangan Sikat Celah Gigi Biodegradable
Materi Bahan wulu: Dupont nilon
Bahan gagang: Bambu alami
Bahan kawat: Baja tahan karat
Werna gagang Kuning minangka pring alami
Ukurane Ukuran umume: 4.4cm L x 0.60cm W
Ukuran gelang: 0.4mm ~ 2mm
MOQ 10000 Paket
Kemasan 8 nyokot ing kothak kertas warna

3.Fitur lan Aplikasi Sikat Gap Gigi Biodegradasi Tangan Bambu

Kepiye nggunakake sikat Gigi Gigi Biodegradable Bambu? Pandhuan langkah demi langkah Dadi rutinitas saben dina kanggo rerumput ing antarane untu nganggo sikat interdental. Iki bakal njaga cangkeme sehat lan nyegah radhang permen karet lan rongga. Sikat Gigi Gigi Biodegradable Tangan Bambu uga bisa digunakake kanggo ngresiki implan lan peralatan orthodontik.

4. Rincian Sikat Gap Gigi Biodegradasi Tangan Bambu

Bamboo Hand Biodegradable Teeth Gap Brush Bamboo Hand Biodegradable Teeth Gap Brush Bamboo Hand Biodegradable Teeth Gap Brush Bamboo Hand Biodegradable Teeth Gap Brush

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

Bamboo Hand Biodegradable Teeth Gap Brush Bamboo Hand Biodegradable Teeth Gap Brush

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan.

Bamboo Hand Biodegradable Teeth Gap Brush Bamboo Hand Biodegradable Teeth Gap Brush

7. FAQ

Q1 "Suwene kiriman sampeyan?
A1 Biasane 35 ~ 45 dina sawise nampa setoran lan persetujuan karya seni. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "
Q5 "Apa sampeyan duwe pengalaman adol kanggo perusahaan gedhe?
A5 Ya, kita duwe 3 pelanggan sing dadi 500 perusahaan paling dhuwur ing saindenging jagad. "

Tags Panas: Sikat Gigi Gigi Biodegradable Bambu Tangan, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, China, Diskon ing China, Diskon, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan