Pilihan Plastik Gigi Dewasa Minangka Paket 36Pilih
  • Air ProPilihan Plastik Gigi Dewasa Minangka Paket 36Pilih
  • Air ProPilihan Plastik Gigi Dewasa Minangka Paket 36Pilih
  • Air ProPilihan Plastik Gigi Dewasa Minangka Paket 36Pilih
  • Air ProPilihan Plastik Gigi Dewasa Minangka Paket 36Pilih
  • Air ProPilihan Plastik Gigi Dewasa Minangka Paket 36Pilih
  • Air ProPilihan Plastik Gigi Dewasa Minangka Paket 36Pilih

Pilihan Plastik Gigi Dewasa Minangka Paket 36Pilih

Kita nyedhiyakake pilihan floss gigi diwasa ODM minangka paket 36pick in. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Pilihan Botol Gigi Dewasa ODM Minangka Paket 36Pilih

Adult Dental Floss Pick As Pack 36Pick In

Kita nyedhiyakake pilihan floss gigi diwasa ODM minangka paket 36pick in. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1. Pambuka Milih Floss Gigi Dewasa Minangka Paket 36Pilih

Apa pilihan floss luwih apik tinimbang floss? Sanajan iki bisa digunakake, floss picks ora efektif kaya floss biasa. Pilihan floss ora ngidini sampeyan nggayuh kabeh sudhut sing bisa ditindakake benang benang supaya sampeyan ora bisa ngresiki untu kanthi efektif. Disaranake floss biasa, nanging pilihan floss luwih apik tinimbang kesehatan oral apa-apa.

2. Parameter (Spesifikasi) Pilihan Dos Gigi Dewasa Minangka Paket 36Pilih

Jeneng barang Pilih floss dental diwasa GT0198DP ODM minangka paket 36ketik
Materi Bahan saka floss: UHMWPE
Bahan gagang: PS
Werna Putih, Jambon, Biru utawa Khusus
MOQ 10000 Paket
Kemasan 1 potong saben tas kertas dilapisi PE

3.Fitur lan Aplikasi Milih Floss Dental Dewasa Minangka Paket 36Pilih

Pilihan floss gigi minangka alat plastik cilik kanthi ujung lengkung sing ngemot sepotong benang gigi. Lan ana bonusâ € ”pucuk floss ing sisih liyane nampilake pilihan plastik cilik sing bisa digunakake tinimbang tusuk gigi kayu kanggo mbusak partikel panganan gedhe sing bisa kejiret ing garis permen karet utawa ing antarane untu.

4. Rincian Pilihan Floss Gigi Dewasa Minangka Paket 36Pilih

Adult Dental Floss Pick As Pack 36Pick In Adult Dental Floss Pick As Pack 36Pick In Adult Dental Floss Pick As Pack 36Pick In Adult Dental Floss Pick As Pack 36Pick In Adult Dental Floss Pick As Pack 36Pick In Adult Dental Floss Pick As Pack 36Pick In Adult Dental Floss Pick As Pack 36Pick In

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

Adult Dental Floss Pick As Pack 36Pick In Adult Dental Floss Pick As Pack 36Pick In

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM Profesional & OEM luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan.

Adult Dental Floss Pick As Pack 36Pick In Adult Dental Floss Pick As Pack 36Pick In

7. FAQ

Q1 "Yen OEM / ODM kasedhiya?
A1 Ya, OEM / ODM kasedhiya. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "

Tags Panas: Pilihan Plastik Gigi Dewasa Minangka Paket 36Pilih, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, Tiongkok, Digawe ing China, Diskon, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.