Ngarep > Sejarah Kita

Sejarah Kita

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. kantor pusat kita ing HK.

Sejarah kita:
1998, perusahaan didegaké ing Hong Kong lan nyiyapake pabrik ing Shenzhen, Provinsi Guangdong.
2003, perusahaan mbukak kantor cabang pertama ing Shenzhen kanthi jeneng dagang âOraTekâ €.
2012, perusahaan ngoperasikake pabrik nomer loro ing Dongguan, Provinsi Guangdong.
2016, perusahaan ngembangake ruang lingkup bisnis lan pindhah pabrik saka Dongguan menyang Qingdao, Provinsi Shandong.

Kita ngembangake lan ngasilake produk higienis profesional minangka merek utama global, utamane diekspor menyang Jepang, Eropa, Amerika, lsp. Produk utamane yaiku tusuk plastik, picking floss gigi, pemutih gigi, mesin floss banyu, kotak denture, floss gigi lsp.

Kita duwe kemampuan ngasilake modern lan fasilitas, lan duwe kemampuan ngembangake barang anyar. Tim sing kuat yaiku teknik khusus khusus ing perusahaan kita, kanggo njamin kesesuaian produk sadurunge ngasilake lan proses manufaktur.

Muga-muga bisa kerja sama karo luwih akeh pelanggan kanthi sikap profesional lan layanan sing perhatian.