Baterai AA Dioperasikake Warni Werna Whitening Polisher
  • Air ProBaterai AA Dioperasikake Warni Werna Whitening Polisher
  • Air ProBaterai AA Dioperasikake Warni Werna Whitening Polisher
  • Air ProBaterai AA Dioperasikake Warni Werna Whitening Polisher
  • Air ProBaterai AA Dioperasikake Warni Werna Whitening Polisher

Baterai AA Dioperasikake Warni Werna Whitening Polisher

Kami nyuplai Polisi Pemutih Gigi Obat Baterai AA. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Baterai AA Dioperasikake Warni Werna Whitening Polisher

AA Battery Operated Tooth Stain Remover Whitening Polisher

Kami nyuplai Polisi Pemutih Gigi Obat Baterai AA. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1. Pambuka Baterai AA Dioperasikake Tooth Remover Whitening Polisher

Ditempelake karo cangkir polesan, puteran alon-alon nanging efektif ing permukaan untu, ngilangi noda sing angel banget amarga disebabake ngrokok, kopi, teh, anggur lan panganan sing dikonsumsi. Liwat tumindak penghapus sing wis diputer, untune wis polesan dadi cemlorot. Kanthi arsenal kasebut, sampeyan bisa pamitan noda sing ora apik lan menehi eseman sing apik ..

2.Parameter (Spesifikasi) Baterai AA Ngilangi Polisi Pemutih Gigi

Jeneng barang GT0019D Baterai AA Dioperasikake Tooth Remover Whitening Polisher
Materi Tip cangkir panggantos: Karet
Awak Plastik: ABS
Barrel Logam: Baja Karat
Werna Putih, Jambon, Biru utawa Khusus
MOQ 2000 Paket
Puter Kacepetan 12000 kali / menit
Kemasan Bahan:
Tip cangkir panggantos: Karet
Awak Plastik: ABS
Barrel Logam: Baja Karat

3.Fitur lan Aplikasi Bauher AA Dioperasikan Penghilang Palsu Noda Piramida

Baterai Remover Tooth Dioperasikan AA Baterai Whitening Polisher dirancang kanthi profesional kanthi sirah sikat polesan awet kanggo untu pemutih kanthi strategis. Cangkir karet puteran sing lembut bakal nyapu ing antarane untu lan sadawane / ing sangisore garis permen karet kanggo mutihake untu. untu sing apik, tetep mesem

4. Rincian Baterai AA Dioperasikake Tooth Remover Whitening Polisher

AA Battery Operated Tooth Stain Remover Whitening Polisher AA Battery Operated Tooth Stain Remover Whitening Polisher AA Battery Operated Tooth Stain Remover Whitening Polisher AA Battery Operated Tooth Stain Remover Whitening Polisher AA Battery Operated Tooth Stain Remover Whitening Polisher AA Battery Operated Tooth Stain Remover Whitening Polisher

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

AA Battery Operated Tooth Stain Remover Whitening Polisher AA Battery Operated Tooth Stain Remover Whitening Polisher

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan.

AA Battery Operated Tooth Stain Remover Whitening Polisher AA Battery Operated Tooth Stain Remover Whitening Polisher

7. FAQ

Q1 "Yen OEM / ODM kasedhiya?
A1 Ya, OEM / ODM kasedhiya. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "

Tags Panas: Baterai AA Dioperasikan Remover Whitening Polisher Whitening Polisher, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, China, Diskon ing China, Diskon, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.