Sikat Gigi Listrik Baterai AA Sikat Gigi sikat Gigi Sikat Tooth Whitening
  • Air ProSikat Gigi Listrik Baterai AA Sikat Gigi sikat Gigi Sikat Tooth Whitening

Sikat Gigi Listrik Baterai AA Sikat Gigi sikat Gigi Sikat Tooth Whitening

Kita nyedhiyakake Sikat Gigi Listrik Baterai AA kanthi sikat Gigi sikat Gigi Sikat Gigi Pemutih Dicuci. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Sikat Gigi Listrik Baterai AA Sikat Gigi sikat Gigi Sikat Tooth Whitening

AA Battery Electric Toothbrush With Replacement Toothbrush Heads Washable Whitening Tooth Brush

Kita nyedhiyakake Sikat Gigi Listrik Baterai AA kanthi sikat Gigi sikat Gigi Sikat Gigi Pemutih Dicuci. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1. Pambuka Sikat Gigi Listrik Baterai AA Kanthi sikat Gigi Gigi Sikat Tooth Whitening Toothbrush

Sikat sikat listrik bisa dadi luwih efektif kanggo ngilangi penumpukan. Panliten nunjukake manawa wong sing nggunakake sikat untu listrik duwe kurang plak lan bakteri ing untune tinimbang sing nggunakake sikat manual. Sampeyan luwih gampang sikat banget.2. Parameter Produk (Spesifikasi)

2.Parameter (Spesifikasi) Sikat Gigi Listrik Baterai AA Kanthi Gigi sikat Gigi Sikat Gigi Pemutih Dicuci

Jeneng barang Sikat Gigi Listrik Baterai AA GT1103 Bulu sikat sikat Gigi Gigi
Materi ABS
Werna Minangka foto / Customized
MOQ 2000 Paket

3.Fitur lan Aplikasi Sikat Gigi Listrik Baterai AA Kanthi sikat Gigi Gigi Sikat Tooth Whitening Tooth Brush

Yen digunakake kanthi bener, sikat untu listrik ora nyengsarakke permen karet utawa enamel, nanging luwih becik ningkatake kesehatan oral. Akeh wong sing nandhang gosok banget, bisa uga, suwe-suwe, nyebabake enamel untu ora bisa dibalekake lan bisa nyebabake permen karet sing surut, sing uga ora bisa dibalekake.

4. Rincian Sikat sikat Gigi Listrik Baterai AA Sikat Gigi sikat Gigi Sikat Tooth Whitening

AA Battery Electric Toothbrush With Replacement Toothbrush Heads Washable Whitening Tooth Brush AA Battery Electric Toothbrush With Replacement Toothbrush Heads Washable Whitening Tooth Brush AA Battery Electric Toothbrush With Replacement Toothbrush Heads Washable Whitening Tooth Brush AA Battery Electric Toothbrush With Replacement Toothbrush Heads Washable Whitening Tooth Brush AA Battery Electric Toothbrush With Replacement Toothbrush Heads Washable Whitening Tooth Brush

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

AA Battery Electric Toothbrush With Replacement Toothbrush Heads Washable Whitening Tooth Brush AA Battery Electric Toothbrush With Replacement Toothbrush Heads Washable Whitening Tooth BrushAA Battery Electric Toothbrush With Replacement Toothbrush Heads Washable Whitening Tooth Brush

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan

AA Battery Electric Toothbrush With Replacement Toothbrush Heads Washable Whitening Tooth Brush AA Battery Electric Toothbrush With Replacement Toothbrush Heads Washable Whitening Tooth Brush

7. FAQ

Q1 "Yen OEM / ODM kasedhiya?
A1 Ya, OEM / ODM kasedhiya. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "

Tags Panas: Sikat Gigi Listrik Baterai AA Sikat Gigi Sikat Gigi Sikat Gigi Pemutih Dicuci, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, China, Digawe ing China, Diskon, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Kutipan, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.