Ngarep > Water Flosser

Water Flosser

Flosser banyu, uga dikenal minangka irigator oral, minangka piranti perawatan oral genggem sing ngarahake aliran banyu ing antarane untu lan permen karet, ngilangi puing-puing panganan, plak lan bakteri. Gabungan karo flossing saben dina, flosser banyu nambah rutinitas perawatan oral saben dina.

Nalika ana macem-macem jinis irigasi oral, kabeh duwe waduk kanggo nyekel banyu, motor listrik kanggo ngompa pompa, lan nozel khusus. Motor lan pompa nyebabake aliran banyu bertekanan mili saka waduk, liwat nozel, lan ing antarane untu, kanggo mbusak partikel lan bakteri panganan plak.

Umume ana papat macem-macem jinis irigator oral: countertop, nirkabel utawa baterai sing dioperasikake, flosser shower, lan flosser faucet.

Desain kompak lan tanpa kabel ngidini luwih gampang maneuver.
<1>