Ngarep > ToothPick

ToothPick

Tusuk untu yaiku teken kayu sing cilik lancip, plastik, pring, logam, balung utawa zat liyane sing paling ora ana siji lan kadhang ana rong pucuk kanggo dipasang ing antarane untu kanggo mbusak detritus, biasane sawise mangan. Toothpicks uga digunakake kanggo acara perayaan kanggo nyekel utawa tumbak panganan pembuka cilik (kaya kiub utawa zaitun) utawa tongkat koktail, lan bisa dihiasi nganggo embel-embel plastik utawa payung kertas utawa panji cilik.