Ngarep > Polisher waos

Polisher waos

Tooth Polisher minangka panggunaan sing sampurna ing antarane kunjungan menyang dokter gigi kanggo ngilangi noda permukaan sing angel / ala saka ngrokok, kopi, teh, anggur lan panganan sing ora bisa disapu resik. Sampeyan uga bisa ngombe untu kanthi alus lan glossy sawise polesan waos profesional.

PETUNJUK: Lebokake polesan untu sadurunge jumlah cilik ing cangkir karet. Yen wis siyap poles, jupuk Tooth Polisher ing tangan nganggo driji ing cedhak tombol On lan driji gratis ing dagu supaya luwih gampang kontrol polesan Sadurunge urip. Gunakake pucuk karet kanggo nyebar sethithik untu ing untu sing bakal sampeyan polesan. Banjur kanthi ujung karet mung kontak karo permukaan untu ngaktifake daya kanthi menet saklar lan terus polesan untu. Aja nggunakake tekanan. Cangkir puteran sing lembut bakal menehi untu sing padhang lan eseman sing sumunar. Kanggo nginstal batere menyang polter gigi, cukup copot gagang saka kepala polisher banjur culake batere menyang pangkal priksa manawa ujung bateri (+) positif madhep. Basis sekrup lan ndhuwur kanthi aman. Aja kecemplung banyu. Sawise dienggo nyopot cangkir lan resiki nganggo banyu. usap ing njaba nganggo gombal utawa jaringan sing empuk. Ora dianjurake kanggo digunakake dening bocah-bocah umur 12 taun utawa luwih enom. Nangani ati-ati bisa dadi panas yen digunakake sajrone wektu sing suwe.
<1>