Toothpick Karet alus

Toothpick Karet Lembut duwe bulu sing fleksibel lan nyaman kanggo mbusak plak, ngilangi panganan & permen karet pijet. Toothpick Sintetis Karet Lembut sing fleksibel gampang dipasang ing antarane untu, ngilangi plak gigi ing endi penyakit permen karet asring diwiwiti lan sikat untu
Dirancang klinis dening para profesional gigi kanggo mbusak tondo pengeling eling saka untu-untu ing antarane untu sing paling umum ora kejawab karo sikat untu dhewe.

Toothpick Karet Lembut dadi gampang kanggo ngresiki wilayah sing angel digayuh ing endi plak bisa tuwuh lan nyebabake peradangan, getihen & gingivitis. Disaranake banget dening para ahli higienis gigi, tusuk gigi karet alus bakal mbantu sampeyan entuk target reresik ing antarane gigi paling ora sapisan saben dina. Reresik ing antarane untu paling ora sapisan saben dina kanggo ngilangi plak waos saka wilayah sing ora ditemtokake nganggo sikat untu, ing endi asring ngilangi gigi & penyakit gusi! Kaya efektife karo flos untu kanggo mbusak plak, nanging luwih gampang lan luwih gampang.

MISI Oratek: Kita duwe komitmen kanggo mbantu wong kabeh umur duwe untu lan permen karet sing luwih sehat, kanthi nyedhiyakake produk perawatan oral inovatif sing inovatif kanggo ningkatake kesehatan gigi sing optimal.
<1>