Toothpick Plastik

Napa KITA Gawe Iki
Sawise nyoba nggawe Toothpick Plastik luwih apik tinimbang pickup kayu tradisional, mula angel banget kanggo mandheg.

Kaping pisanan, kita digawe saka plastik sing awet supaya ora kecipratan. Banjur kita tambahake ujung bunder sing aman kanggo nglindhungi permen karet. Lan gulu fleksibel kanggo mbantu sampeyan tekan wilayah sing angel digayuh.

FITUR

Desain pick lisan sing unik
Efektif mbusak partikel panganan lan plak sing kepepet ing antarane untu. Salah sawijining pucuk pilihan nduweni agul-agul tipis kaya sing mbusak panganan / plak sing nempel ing antarane untu. Pungkasan pilihan liyane yaiku gulu lentur sing mbantu nyingkirake panganan / plak sing kejepit ing sisih mburi lan cangkem sing angel digayuh.
Plastik tahan splinter
Digawe saka plastik poliethelin sing ora splinter kaya pick kayu tradisional.
Wadhah cerdas
Kasedhiya karo rong wadhah sing bisa diisi ulang. Kompak sing ngemot 20 pilihan lan sampeyan bisa nggawa kanthong ing endi wae lan uga duwe kaca tingal saka sisih wadhah. Sing luwih gedhe sing nyekel 90 pilihan lan sampeyan bisa mangkat ing omah.
Ramah kewan
Ora dites ing kewan lan ora ngemot bahan-bahan asale kewan.

CARA NGgunakake
Gunakake sawise saben mangan supaya untu lan permen karet dadi sehat.
Geser alon-alon ing pucuk pucuk ing antarane untu lan garis permen karet.
Bend pucuk sikat sing fleksibel kanggo nggayuh sisih mburi lan cangkeme sing angel digayuh.