L Sikat Interdental Wangun

L Shaped Interdental Brush cocog kanggo ngilangi plak interdental ing untu punggung
Tingkat ngilangi plak ditambah dadi 95% kanthi nggunakake sikat untu!

L Shaped Interdental Sikat kanthi gulu dawa supaya bisa untu bali.

Tingkat ngilangi plak ditambah dadi 95% kanthi nggunakake sikat untu!

Cukup sikat nganggo sikat untu, kamangka resik mung 58% plak ing antarane untu, Sikat Interdental L Shaped lan sikat untu bisa ngilangi plak nganti 95%.

Tingkat ngilangi plak ditambah dadi 95% kanthi nggunakake sikat untu!
 
Prioritas pertama "kegunaan"

(1) Ujung bulu alus nyuda permen karet nalika mlebu ing celah.

(2) Tutup kanggo portebel dipasang.

Lebokake alus saka ilat utawa priksa sisih
<1>