Pilihan Floss Bocah-bocah

Ing klinik, bocah-bocah umur patang utawa lima taun teka menyang dhokter lan ujar manawa untu bakal lara nalika mangan untu sing diisi. Pemeriksaan kasebut nemokake manawa umume disebabake kedadeyan cacing ing area kontak saka untu loro kasebut. lara. Sing penting banget kanggo nyegah rongga ing antarane untu loro yaiku menehi floss bocah.


Untu sing wis tuwa 4 utawa 5 taun wis thukul, lan ukuran untu sing tuwuh ora bakal owah, lan balung sing nyekel untu saya suwe saya gedhe nalika bocah saya gedhe, mula untu loro kasebut tuwuh kanthi alon-alon Ana bakal dadi kesenjangan cilik, amarga sistem neurosensori bocah 4 utawa 5 taun isih berkembang lan sensitivitase sithik, mula sithik untu ora bakal dirasakake. Sawise suwe, growong bakal katon ing antarane untu loro kasebut. pickup floss bocah minangka kabutuhan saben dina kanggo bocah kajaba nyikat untu!

<1>