Sikat Interdental

Kepiye cara nggunakake sikat interdental?
Dadi rutinitas saben dina kanggo rerumput ing antarane untu nganggo sikat interdental. Iki bakal njaga cangkeme sehat lan nyegah radhang permen karet lan rongga. Sikat interdental uga bisa digunakake kanggo ngresiki implan lan peralatan orthodontic.

Apa sampeyan ngerti yen sikat untu mung bisa tekan 60% lumahing waos? Plak gigi tuwuh ing antarane untu nalika sikat untu ora tekan. Luwih becik nggunakake sikat interdental minangka bagean saka rutinitas reresik saben dina kanggo nyegah peradangan permen karet, rongga lan ambegan ora enak.

Sikat interdental yaiku sikat cilik sing dirancang khusus kanggo ngresiki ing antarane untu, yen sikat sikat gigi biasa ora ana. Gunakake sikat interdental saben dina saliyane kanggo sikat untu, minangka cara sing gampang lan efisien kanggo njaga permen karet lan untu seger lan sehat.
Kanggo asil paling apik, sampeyan kudu milih sikat interdental kanthi ukuran sing pas. Asring, sampeyan butuh luwih saka siji ukuran sikat lan profesional gigi bisa mbantu milih ukuran utawa ukuran sikat sing bener kanggo sampeyan. Yen sampeyan ora duwe akses menyang profesional dental, coba coba campuran campuran interdental kanggo nemokake ukuran sing cocog.

Gunakake sikat interdental sapisan dina, luwih-luwih ing wayah sore lan ing ngarep kaca. Geser sikat alon-alon sawetara kali ing saben ruang interdental.