Aku Nggawe Sikat Interdental

I Shaped Interdental Brush dirancang kanggo mbusak plak saka papan ing antarane untu, utamane ing permukaan untu sing ora teratur sing bisa nyebabake penyakit periodontal.

Nggunakake sikat interdental I Shaped ora ngganti kebutuhan nyikat untu, nanging minangka tambahan kanggo rutinitas kebersihan saben dinane. Kanggo asil paling apik, resiki ing antarane untu nganggo sikat interdental I Shaped kaping pindho saben dina.

 

I Shaped Interdental Brush mbusak meh kabeh tondo pengeling eling yen sikat lan flossing biasa ora bisa ditindakake, menehi perlindungan efektif tumrap penyakit periodontal kayata penyakit permen karet lan pembusukan untu. Yen dikombinasikake karo sikat, I Shaped Interdental Brush mbusak plak 37% luwih akeh. Uga alat sing cocog kanggo wong sing duwe kawat kurung kanggo nggayuh bridgework lan peralatan orthodontic.