Pilihan Floss Dental

Rusak lebu panganan lan plak nganggo pilihan flos untu sing nyengkuyung kesehatan gigi. Ana tusuk gigi sing digawe nganggo tips sikat cilik kanggo ngilangi penumpukan, uga flosser sing resik ing antarane untu tanpa rasa ora nyaman amarga nangani flos tali tradisional bisa nyebabake.