Ngarep > Floss Gigi

Floss Gigi

Profesional gigi nyaranake supaya wong kudu flos sepisan saben dina sadurunge utawa sawise nyikat nganti tekan wilayah sing ora bakal sikat lan ngidini fluoride saka pasta gigi bisa tekan ing antarane untu. Floss gigi umume diwenehake ing dispenser plastik sing isine 10 nganti 100 meter flos.

Sawise narik kira-kira 40 cm Dental Floss, pangguna narik menyang agul-agul dispenser supaya bisa dipotong. Pangguna banjur senar potongan Floss Dental ing instrumen kaya garpu utawa ditahan ing antarane driji kanthi nggunakake tangan loro kanthi flos kira-kira 2 cm. Pangguna nuntun floss ing antarane saben sepasang untu lan kanthi kurva nyuda sisih untu kanthi bentuk 'C' lan nuntun ing sangisore garis permen karet. Iki mbusak partikel panganan sing macet ing antarane untu lan plak gigi sing ana ing lumahing gigi ing sangisore garis permen karet.