Pilihan Floss Wong diwasa

Ploss Pick diwasa biasane ngresiki ing antarane untu loro. Obral untu ora apike, bagean iki ora bisa diresiki. Suwe-suwe, panganan bakal saya akeh, sing bakal mbebayani untu lan saya gedhe. Dadi rongga.

Ploss Pick Wong diwasa ora bakal nambah celah ing antarane untu. Untu loro sing normal bisa bebas dhewe-dhewe. Sanajan untu loro mau mung gumantung karo siji liyane, amarga saben untu duwe drajate fisiologis, diwasa floss pick bisa lulus kanthi lancar!