Kertu Blister Blossed Nylon Mint 50M
  • Air ProKertu Blister Blossed Nylon Mint 50M
  • Air ProKertu Blister Blossed Nylon Mint 50M

Kertu Blister Blossed Nylon Mint 50M

Kita nyuplai Kertu Blister Blossed Blossed Nylon Mint 50M. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Kertu Blister Blossed Nylon Mint 50M

50M Nylon Mint Waxed Floss Blister Card

Kita nyuplai Kertu Blister Blossed Blossed Nylon Mint 50M. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1. Pambuka Kartu Blister Blossed Blossed 50M Nylon Mint

Floss gigi (utawa mung floss) yaiku tali filamen lancip sing digunakake kanggo ngilangi plak panganan lan untu saka ing antarane untu ing sikat untu. Guna floss umume dianjurake kanggo nyegah gingivitis lan pembentukan plak. Yaitu, Asosiasi Gigi Amerika negesake yen nganti 80% plak bisa diilangi nganggo metode iki, lan flossing bisa menehi mupangat tartamtu kanggo wong sing duwe piranti orthodontik. [3] Nanging, bukti ilmiah empiris sing nuduhake manfaat klinis flossing minangka tambahan kanggo sikat untu rutin wae isih winates.

2.Parameter (Spesifikasi) Kertu Blossed Blossed Blossed 50M Nylon Mint

Jeneng barang GT0601D 50M Nylon Mint Wax Floss Blister Card
Materi Bahan saka floss: nilon
Bahan kasus njaba: PP
Dawane floss Dawane benang: 50M
Werna Putih
MOQ 10000 Paket
Kemasan 1pc saben kertu blister utawa disesuaikan

3.Fitur lan Aplikasi Kartu Blister Blossed Blossed 50M Nylon Mint

Profesional gigi nyaranake supaya wong kudu flos sepisan saben dina sadurunge utawa sawise nyikat nganti tekan wilayah sing ora bakal sikat lan ngidini fluoride saka pasta gigi bisa tekan ing antarane untu. Floss umume diwenehake ing dispenser plastik sing isine 10 nganti 100 meter flos. Sawise narik flos kira-kira 40 cm, pangguna narik glathi ing dispenser supaya bisa dipotong. Pangguna banjur senar potongan flos ing instrumen kaya garpu utawa ditahan ing antarane driji kanthi nggunakake tangan loro kanthi flos kira-kira 2 cm. Pangguna nuntun floss ing antarane saben sepasang untu lan alon-alon kurva ing sisih untu kanthi bentuk 'C' lan nuntun ing sangisore permen karet. Iki mbusak partikel panganan sing macet ing antarane untu lan plak gigi sing ana ing permukaan gigi ing ngisor permen karet.

4. Rincian 50M Kertu Blossed Blossed Nylon Mint

50M Nylon Mint Waxed Floss Blister Card 50M Nylon Mint Waxed Floss Blister Card 50M Nylon Mint Waxed Floss Blister Card 50M Nylon Mint Waxed Floss Blister Card 50M Nylon Mint Waxed Floss Blister Card 50M Nylon Mint Waxed Floss Blister Card

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

50M Nylon Mint Waxed Floss Blister Card 50M Nylon Mint Waxed Floss Blister Card

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan.

50M Nylon Mint Waxed Floss Blister Card 50M Nylon Mint Waxed Floss Blister Card

7. FAQ

Q1 "Suwene kiriman sampeyan?
A1 Biasane 35 ~ 45 dina sawise nampa setoran lan persetujuan karya seni. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "
Q5 "Apa sampeyan duwe pengalaman adol kanggo perusahaan gedhe?
A5 Ya, kita duwe 3 pelanggan sing dadi 500 perusahaan paling dhuwur ing saindenging jagad. "

Tags Panas: 50M Nylon Mint Wax Floss Blister Card, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, Tiongkok, Digawe ing China, Diskon, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.