50 Pilihan Ing Plot Plot Gigi Plot PP
  • Air Pro50 Pilihan Ing Plot Plot Gigi Plot PP
  • Air Pro50 Pilihan Ing Plot Plot Gigi Plot PP
  • Air Pro50 Pilihan Ing Plot Plot Gigi Plot PP
  • Air Pro50 Pilihan Ing Plot Plot Gigi Plot PP
  • Air Pro50 Pilihan Ing Plot Plot Gigi Plot PP

50 Pilihan Ing Plot Plot Gigi Plot PP

Kita nyuplai Grosir 50 Pilihan Ing Gawe Pp Box Dental Floss Picks. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Grosir 50 Pilihan Ing Carry Pp Box Dental Floss Picks

50 Picks In Carry PP Box Dental Floss Picks

Kita nyuplai Grosir 50 Pilihan Ing Gawe Pp Box Dental Floss Picks. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1. Pambuka 50 Pilihan Ing Pilihan Kancing Plastik PP Box

Apa 50 Pilihan Ing Gawe Plot Gigi PP Box luwih apik tinimbang flos? Sanajan iki gampang, pilihan flos ora efektif kaya flos biasa. 50 Pilihan Ing Gawe Kotak Kothak Gigi Plastik Picks ora ngidini sampeyan nggayuh kabeh sudhut sing bisa ditindakake benang benang supaya sampeyan ora bisa ngresiki untune kanthi efektif. Disaranake floss biasa, nanging pilihan floss luwih apik tinimbang kesehatan oral apa-apa.

2.Parameter (Spesifikasi) 50 Pilihan Ing Pilihan Ploss Gigi Plastik PP

Jeneng barang GT0198D-3 Grosir 50 Pilihan Ing Gawe Pp Box Dental Floss Picks
Materi Bahan saka floss: UHMWPE
Bahan gagang: PS
Werna Putih, Jambon, Biru utawa Khusus
MOQ 10000 Paket
Kemasan 50 piket ing kothak PP, banjur susut dibungkus

3.Fitur lan Aplikasi 50 Pilihan ing Pilihan Plastik Gigi Plastik PP

Pilihan floss gigi minangka alat plastik cilik kanthi ujung lengkung sing ngemot sepotong benang gigi. Lan ana bonusâ € ”pucuk floss ing sisih liyane nampilake pilihan plastik cilik sing bisa digunakake tinimbang tusuk gigi kayu kanggo mbusak partikel panganan gedhe sing bisa kejiret ing garis permen karet utawa ing antarane untu.

4. Rincian 50 Pilihan ing Plot Plot Gigi Plot PP

50 Picks In Carry PP Box Dental Floss Picks 50 Picks In Carry PP Box Dental Floss Picks 50 Picks In Carry PP Box Dental Floss Picks 50 Picks In Carry PP Box Dental Floss Picks

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

50 Picks In Carry PP Box Dental Floss Picks 50 Picks In Carry PP Box Dental Floss Picks

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan.

50 Picks In Carry PP Box Dental Floss Picks 50 Picks In Carry PP Box Dental Floss Picks

7. FAQ

Q1 "Yen OEM / ODM kasedhiya?
A1 Ya, OEM / ODM kasedhiya. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "

Tags Panas: 50 Pilihan Ing Pilihan Plastik Gigi Plot PP, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, China, Diskon ing China, Diskon, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.