400D Gigi Thin Thin Tipis Celah Gigi Gigi Floss Gigi
  • Air Pro400D Gigi Thin Thin Tipis Celah Gigi Gigi Floss Gigi
  • Air Pro400D Gigi Thin Thin Tipis Celah Gigi Gigi Floss Gigi
  • Air Pro400D Gigi Thin Thin Tipis Celah Gigi Gigi Floss Gigi

400D Gigi Thin Thin Tipis Celah Gigi Gigi Floss Gigi

Kita nyediakake Toothpicks Gigi Dental Floss Thread Thin Thread Nipis 400D Super Tipis. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

400D Gigi Thin Thin Tipis Celah Gigi Gigi Floss Gigi

400D Super Thin Thread Narrow Teeth Gap Dental Floss Toothpicks

Kita nyediakake Toothpicks Gigi Dental Floss Thread Thin Thread Nipis 400D Super Tipis. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1. Pambuka Toothpicks Gigi Gigi Utas Ciyut 400D Super Tipis

Apa pilihan floss luwih apik tinimbang floss? Sanajan iki bisa digunakake, floss picks ora efektif kaya floss biasa. Pilihan floss ora ngidini sampeyan nggayuh kabeh sudhut sing bisa ditindakake benang benang supaya sampeyan ora bisa ngresiki untu kanthi efektif. Disaranake floss biasa, nanging pilihan floss luwih apik tinimbang kesehatan oral apa-apa.

2. Parameter (Spesifikasi) 400D Gigi Thread Thin Thin Thip Thoth Nothow Gap Dental Floss Toothpicks

Jeneng barang GT0515D 400D Utas Super Tipis Gigi Celah Gigi Gigi Floss
Materi Bahan saka floss: UHMWPE
Bahan gagang: PS
Werna Putih, Jambon, Biru utawa Khusus
MOQ 10000 Paket
Liyane Roso: tanpa
Lapisan benang: tanpa
Kemasan 36/50/75 njupuk saben tas ritsleting sing dicithak utawa disesuaikan

3.Fitur lan Aplikasi 400D Gigi Thin Lancip Celah Gigi Gigi Dental Floss

Pilihan floss gigi minangka alat plastik cilik kanthi ujung lengkung sing ngemot sepotong benang gigi. Lan ana bonusâ € ”pucuk floss ing sisih liyane nampilake pilihan plastik cilik sing bisa digunakake tinimbang tusuk gigi kayu kanggo mbusak partikel panganan gedhe sing bisa kejiret ing garis permen karet utawa ing antarane untu.

4. Rincian Toothpicks Gigi Gigi Utas Cetha 400D Super Tipis

400D Super Thin Thread Narrow Teeth Gap Dental Floss Toothpicks 400D Super Thin Thread Narrow Teeth Gap Dental Floss Toothpicks 400D Super Thin Thread Narrow Teeth Gap Dental Floss Toothpicks 400D Super Thin Thread Narrow Teeth Gap Dental Floss Toothpicks 400D Super Thin Thread Narrow Teeth Gap Dental Floss Toothpicks 400D Super Thin Thread Narrow Teeth Gap Dental Floss Toothpicks

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

400D Super Thin Thread Narrow Teeth Gap Dental Floss Toothpicks 400D Super Thin Thread Narrow Teeth Gap Dental Floss Toothpicks

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan.

400D Super Thin Thread Narrow Teeth Gap Dental Floss Toothpicks 400D Super Thin Thread Narrow Teeth Gap Dental Floss Toothpicks

7. FAQ

Q1 "Yen OEM / ODM kasedhiya?
A1 Ya, OEM / ODM kasedhiya. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "

Tags Panas: 400D Gigi Gigi Thread Thin Lancip Celah Gigi Floss Gigi, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, Tiongkok, Digawe ing China, Diskon, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.